Daniela Trbović otvoreno o starenju: ‘Izgled nikad nije bio moj adut pa je valjda i moje smežuravanje manje bitno’

Daniela Trbović (Foto: Biljana Blivajs / CROPIX)

“Žene na ekranu mjerimo drukčijim metrom nego muškarce”, kaže o dvostrukim standardima u medijima omiljena HRT-ova voditeljica Daniela Trbović. Ipak, sudeći po izjavama u novom intervjuu za Večernji list, sa starenjem se nosi mirno, dostojanstveno – i sa stilom.

“Izgled nikad nije bio moj adut pa je valjda i moje smežuravanje manje bitno. I ne, nemam baš nikakve rituale njege, nažalost, baš suprotno. Dan počinjem studentskim doručkom, taj sam izraz nedavno čula i baš mi se sviđa, dakle, kava i cigareta natašte. Život je lijep!”, otkriva Daniela.

Dodaje i da samo na televizijskim snimanjima nije u kućnom izdanju. Tada je, kaže, stilistice i vizažistice “pretvore u voditeljicu”. Govoreći o frizuri koju godinama nije mijenjala, Daniela priznaje: “Već dugo sam komotna i samo je ravno šišam, čak ni razdjeljak ne mijenjam. I da, ne farbam se. Sijede se pojavljuju pojedinačno i puštam ih da žive”.

U telefonskom razgovoru novinarki je priznala: “Ja sam u donjem dijelu trenirke i majici za po doma. I ne, ni ja ne nosim grudnjak”.

Iako je u karijeri vodila brojne emisije i ‘savladala’ različite TV formate, Trbović priznaje da i dalje ima tremu uoči emisije. “To je neka adrenalinska sado-mazo ovisnost”, kaže i dodaje da trema redovito nestaje nakon što odradi prvu najavu.

 


Komentari