DANCE ZVIJEZDA 90-TIH Nikita priznala da je u celibatu više od 10 godina: ‘Zbog njega sam odlučila da neću nikakve partnere tražiti’

Nikita (Foto: RTL)

Nikolina Ivošević znana kao Nikita, dance zvijezda devedesetih, pjevačica i glumica, sve je iznenadila pojavom u 14. sezoni showa ‘Ljubav je na selu’. Sada je za RTL ispričala kako joj je bilo na Damirovoj farmi, a dotakla se i svog burnog privatnog života.

“Na Damirovoj farmi mi je bilo jako lijepo, uživala sam s Marcusom maltezerićem trčati po njegovoj livadi… ustajati rano i osjetiti miris sela, miris prirode. Doslovce sam osjetila kako me prožima cijelim tijelom ta energija”, kazala je Nikita.

Progovorila je o svom desetogodišnjem celibatu, ali i o sinu s posebnim potrebama.

“Sad je preko 10 godina celibata, da, mnogi me to pitaju i ne vjeruju mi. Uglavnom, imam sina koji sad ima 16 godina i ima posebne potrebe, od rođenja smo imali komplikacija. Zbog njega sam odlučila da neću nikakve partnere tražiti, nego da ću se posvetiti mom sinu Antoniju. Zašto bih iskidala svoje srce njemu iz grudi i dala nekom muškarcu, a i pitanje je i je li vrijedan mog srca”, izjavila je Nikita, koja trenutno radi na novom albumu.

“Trenutno radim na albumu ‘Nikad nemoj stat’ i ‘The Winner’ uskoro izlaze oba na internetu. Čekam samo da mi još dva aranžmana napravi kolega Nenad Konstantinov i, naravno, dovrši priču s mojim vokalima kolega Ivan Mikulić iz Čakovca. Sretna sam što smo dobar tim.”


Komentari