Dance ikona 90-ih u ‘Ljubav je na selu’ traži srodnu dušu: ‘Obavezno da je vegan i da nije mamin sin’

Foto: Screenshot/Instagram

Jedna od natjecateljica 14. sezone RTL-ovog showa “Ljubav je na selu” je i dance zvijezda 90-ih Nikita Ivošević (51).  Ova Riječanka u listopadu 2020. okušala se i u emisiji “Večera za 5 na selu” gdje je ostalim kandidatima pripremala veganske delicije.

Nikita će sada ispred kamera pokušati pronaći i srodnu dušu, a iako do sada nije radila na farmi, spremna je okušati se u poljoprivrednim poslovima.

“Prijavila sam se zbog upoznavanja novih ljudi, druženja i da malo proširim horizonte. Farmer kojem sam pisala zapeo mi je za oko jer je otvoren, produhovljen, romantičan tip, nježan, ljubazan, nije sramežljiv i zato mi se svidio. Puno sam očekivala od njega prije susreta”, otkrila je Nikita.

Posljednja veza trajala joj je četiri godine, a muškarcima je teško pratiti njezin tempo, ističe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikita Ivošević (@nikita_ivosevic)

“Moj idealan muškarac bi trebao imati s hrabrošću otvoreno srce da sve propušta kroz sebe, ne da blokira. Da je otvoren, da je u čistoj ljubavi. Obavezno da je vegan, to mi je jako bitno, da nema poroke, da ne izlazi previše i da nije mamin sin! Trebali bismo upotpunjavati jedno drugo”, opisala je svog idealnog muškarca ekscentrična Nikita.

Glazbom se bavi više od 30 godina, a cijelo desetljeće provela je u kazalištu Komedija. U slobodno vrijeme kuha, meditira, vježba trbušni ples, a obožava i videoigre. Pred kamerama nema tremu, a u Ljubav na selu je došla napraviti show, kaže.

“Ja ću u emisiji i pjevati i plesati, ne samo moje dance stvari, nego i operu koja teče mojom krvi”, poručila je gledateljima.

Komentari