‘DANAS SAM MOGAO OSTATI BEZ GLAVE’ Šprajc otkrio zašto na današnji dan slavi drugi rođendan

Foto: Instagram

Voditelj i urednik RTL Direkta, 53-godišnji Zoran Šprajc posebno pamti današnji datum. Naime, u razmaku od šest godina je dva puta imao infarkt baš na ovaj datum, a danas se na Instagramu u objavi osvrnuo na svoje iskustvo i zamolio pratitelje da u životu ne brzaju kao on.

˝Kad kroz život juriš kao muha bez glave, lako je onda ostati i bez glave. Kod mene se čak zna i koji bi to mogao biti dan. Baš današnji dan, 23.11. Oba infarkta u razmaku od 6 godina, imao sam baš na ovaj dan. I sretno sam ih preživio pa mi je ovaj dan zapravo drugi rođendan. Jesam li što naučio? Jesam li usporio? Malo ili ništa˝, započeo je Šprajc.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zoran Šprajc (@zoransprajc)

˝Brzina mi je mana, a ne vrlina, ali bez nje ne mogu. Ipak današnji zavoj uredno prolazim, držim se svoje strane kolnika, valjda ću izdržati do kraja dana. Sutra ćemo već lako. Čuvajte se, usporite ako možete, ne morate juriti kroz život, neka život juri kroz vas. Pusa svima˝, poručio je RTL-ovac.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zoran Šprajc (@zoransprajc)

U komentarima ispod objave ubrzo su se nanizale lijepe želje obožavatelja. ˝Sretno vam bilo, jedan je život, ne propuštaj ništa˝, ˝ne ponovilo se, želim vam obilje zdravlja˝, ˝živio ti nama˝, samo su neki od komentara. Inače, nakon drugog infarkta 2019. godine, Šprajcu je ugrađen stent, a voditelj je tada odlučio i promijeniti svoje životne navike te se okrenuti ka zdravijem životu.


Komentari