DANAS BI BIO POSEBAN DAN: Mia Begović tragično stradaloj sestri poslala dirljivu poruku

Foto: Instagram/Facebook

Domaća glumica, 58-godišnja Mia Begović na svom se Facebook profilu prisjetila pokojne sestre Ene, koja bi danas slavila 61. rođendan. Njezina je emotivna objava rastužila mnoge.

“Užasavajući osjećaji praznine i nedostajanja, lome  krhki privid prisutnosti. Umjesto rođendanskih svijeća, palim ti lampione svjetla u vječnosti. Grlim te dušom ljubavi”, napisala je Mia pokraj fotografije posljednjeg Eninog počivališta na zagrebačkom Mirogoju.

Glumica je odmah dobila brojne podrške Eninih poštovatelja, koji su napisali koliko im nedostaje glumačka diva.  “Draga Mia , tebi zdravlja, snage i volje da živiš ovaj život dalje i da čuvaš Eninu ljepoticu da si uvijek za nju tu, a našoj ljepotici Eni neka joj svjetlost vječna svijetli i neka anđeli je čuvaju nedostaje svima”, tek je jedan od komentara.

Podsjetimo, Ena Begović preminula je 2000. godine u teškoj prometnoj nesreći na Braču.  Tog kobnog dana, na Veliku Gospu, Ena je sa suprugom, poduzetnikom Josipom Radeljakom, njegovim sinom Leom iz prvog braka s glumicom Bebom Lončar, svojom majkom Terezom te jednoipolmjesečnom kćerkicom Lanom iz vile u Supetru krenula u posjet prijatelju Stipici Kalogjeri.

Foto: Facebook

U mjestu Splitska Leo Radeljak odlučio je ocu prepustiti vožnju terenca Grand Cherokee nakon što je zakačio kamen i razbio maglenku. Zaustavili su se na uzbrdici i obojica su izišla iz automobila koji je počeo nekontrolirano kliziti unatrag pa su iz automobila pokušale izići Ena i Tereza s Lanom. Terenac je završio u provaliji i prignječio Enu. Tada 40-godišnjoj Eni, nažalost, nije bilo spasa, ozljede su bile preteške i ubrzo je preminula.

Njezina 65-godišnja majka zadobila je višestruke ozljede po ruci i ramenu, a malena Lana završila je u bolnici. Josip Radeljak i njegov sin Leo nisu bili ozlijeđeni. Uslijedili su mjeseci i godine istrage i sudske rasprave te brojni novinski napisi o tome tko je kriv za nesreću i je li riječ o tvorničkoj pogrešci na automobilu. Suđenje je trajalo sve do 2007., kada je Leo Radeljak oslobođen krivnje za ubojstvo iz nehaja te je odlučeno da je nesreću prouzročio neispravan mjenjač na džipu.

Komentari