DAMIR KEDŽO ZATRAŽIO ZABRANU PRILAZA ZBOG OBOŽAVATELJICE: ‘Baš je išlo daleko’

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Hrvatski pjevač Damir Kedžo u Večernjem showu s Giulianom na Radio Dalmaciji na svoj je način otpjevao kultni hit “Cesarica”, pa je ispričao jednu neugodnu situaciju koja mu se dogodila.

Podsjetimo, Kedžo je započeo svoju karijeru 2003. godine sudjelujući u glazbenom Story Supernova Music Talents na Novoj TV,  a u Hrvatskoj je postao još poznatiji nakon pobjede u trećoj sezoni Tvoje lice zvuči poznato, hrvatskoj verziji Your Face Sounds Familiar. Nastupao je i u mjuziklima. Hrvatsku je trebao predstavljati na Pjesmi Eurovizije 2020. s pjesmom “Divlji vjetre”, međutim, 2020. godine događaj je otkazan zbog pandemije koronavirusa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DAMIR KEDZO (@damirkedzo)

U razgovoru za Dnevnik.hr ispričao je kako danas gleda na svoj neostvareni odlazak na Eurosong, ali se dotaknuo i drugih tema.

“Dogodilo se što se dogodilo, stavio sam to nekako iza sebe. Ja znam da ću sigurno jedan dan otići na Eurosong. Znaš kad nešto onako pikiraš, samo mi treba dobra pjesma, radimo na njoj”, poručio je Kedžo.

Giulianu je otkrio i da je ozbiljno razmišljao o ovogodišnjoj Dori.

“Skoro sam se prijavio. Htio sam prijaviti jednu pjesmu, onda se dogodila još bolja, ali je bila samo onako, uz gitaru i vokal, a moraš poslati kompletnu pjesmu. Rekao sam – ajmo pustiti, nije bilo vremena.”

Osvrnuo se i na neobičnu situaciju kad mu je obožavateljica kampirala ispred stana.

“To je bila jedna loša priča, morao sam na kraju tražiti zabranu pristupa i dobio sam je. Baš je išlo daleko. Sad je OK, nazovu me iz policije jednom mjesečno da vide je li OK, je li došla…”

Jedan od Kedžinih uzora je Doris Dragović, a ona o njemu ima samo riječi hvale.

“Da krenem govorit’ lipo ne bih stala… Tu sam subjektivna jer ga puno, puno volim. To što radi, radi vrhunski, radi kvalitetno, radi dobro. Nema kompromisa u izboru pjesama, stoji iza tih svojih pjesama i vrijedno je to što radi. Zato mislim da je to put trajnosti”, poručila je glazbena diva, a Kedžo je sve oduševio emotivnom obradom “Cesarice”.

Osim toga, pjevač je na društvenim mrežama najavio akustičnu svirku u trogirskom Tinelu 27. ožujka te razveselio obožavatelje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DAMIR KEDZO (@damirkedzo)


Komentari