‘DAM JOJ 10-15 EURIČIĆA I TUTANJ, PALJBA, TO MI JE NAJJEFTINIJE!’ Ante Gotovac opisao nam je svoj ljubavni život, evo što smo saznali

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Iza njega su tri propala braka, a sada mu, kaže, ne pada na pamet otići pred oltar. On je bivša reality zvijezda – Ante Gotovac, koji je adresu premjestio u Srbiju. Za Zagreb.info Ante je sada progovorio o svom zanimljivom ljubavnom životu i stavovima u vezi istog, a otkrio nam je i zašto se ne želi vezati.

“Nikakve me veze uopće ne zanimaju. Znači, odgovara mi ovako bit’ solo i imam tih prijateljica kol’ko hoćeš, Bogu hvala. Tak’ da, kad hoću, pozovem neku, odem na klopu, bilo što, zabavljam se. Ali da ulazim u neke kombinacije – ne pada mi na pamet”, opisao nam je Ante svoj ljubavni život.

“Provalio sam foru da je čovjek najbogatiji kad ima mir u životu. I tak ja dođem doma, mir i tišina, niko mi niš’ tu ne dira po stanu, znam točno di sam kaj ostavio, ni’ko mi ne zvoca navečer, tak’ da me te fore ‘opće ne zanimaju”, nastavio je.

“Proš’o sam to više puta u životu i tu su samo problemi. Znači, garantirano samo problemi.  Šta meni treba žena? Doslovno, šta će ti, treba ti za se*s eventualno, a toga ima kol’ko hoćeš. S druge strane, treba ti da ti troši pare, a to stvarno znam sam”, objašnjava Gotovac.

“Ono što ti je najveća fora, to je da te ni’ko ne nervira, jer to uvijek bude problem. Tak’ da, ne znam sad kaj bih ja tu više rek’o. Možete se voljeti najviše na svijetu, ali na ženu se navikneš k’o na džukelu. Kao, živiš cijeli život s nekim pa sad ćeš sutra dočekat’ starost… A nema goreg nego kad se navikneš na nekog k’o na psa il’ kućnog ljubimca, i onda kasnije on umre, zamisli to. Volio si cijeli život neku ženu ili mužža i ostaneš solo, pa bolje ovak’ kak’ sam se ja naviknuo. Ima tih, bit će i u starosti baba, naći će se uvijek neka, tak’ da, ne pada mi na pamet nikakvo vezivanje. Da mi piše: ‘Di si, s kim si bio?’. Ma daj druže – zaboravi me”,  kaže nam Ante.

“Baš mi ne treba, ono, ludilo mi je ovak’ kad sam u miru doma. Da sam znao prije… Ali Bogu hvala imam veliku djecu tak’ da, taj problem sam riješio, ne”, rekao je Gotovac pa se osvrnuo i na svoje – prijateljice.

“Imam neke koje su mi samo prijateljice, imam neke koje su mi prijateljice plus, i to je to. U svakom slučaju, nabitnije je da čovjek lijepo provede svaki dan, znaš da si ti nasmijan. To je suština. Suština je da se svaki dan smiješ, je li to s prijateljicom onakvom ili ovakvom, to je manje bitno, bitno da si ti dobre volje, kužiš?”, poručuje Ante.

“Ljudi misle da je kapital u automobilima, u parama, u kućama – to je budalaština. Znači, jedino kaj ti posjeduješ u životu je svaki dan i kako si ga proveo. To je jedini tvoj kapital. Ja funkcioniram na taj način da je meni svaki dan zabavno, da sam ja nasmijan, da imam dobre frendice oko sebe, i to je to. Kad si u vezi, generalno si uvijek u problemu”, rekao je Ante, ali i okrio kakva bi ga žena ipak mogla “natjerati” na brak.

“Pa ne’am pojma, dovoljno me njih već osvojilo do sada, to me previše koštalo, tak’ da… “, kaže Ante te dodaje kako žene još padaju na njega.

“Znaš kaj, viš’ kol’ko imam godina, još se držim i vidiš da imam mlade cure uz sebe, tak da onda nisam za bacit’ baš. Ovi mojih godina k’o da su mi tate, na što liče”, smatra Ante koji frendice dijeli na nekoliko vrsti.

“Tu bih razdvojio, imaš prijateljice koje mi dođu na ručak, to je isto normalno džentlmenski dam, frendovski, ali ima i ovih koje ‘oće tu prespavat’ što nema šanse. Hajdemo reć’, za te kaj su prijateljice, ovak’, s povlasticama, ne trpim ja da mi itko spava u kući. Meni to najjeftinije, lijepo platim, dam 10-15 euričića i paljba, tutanj. Ne paše mi da mi se itko ‘muva’ po kući, kaj. Imao sam neku malu, s njom sam živio dvije godine, pa mi hrče do tri popodne, pa onda: ‘Joj daj tiho, lupaš tam”, ja sam njoj rek’o da joj je svuda lijepo, ali doma najljepše i da mi se više ne da”, zaključuje Ante.


Komentari