‘DALMATINKA U SRCU I DUŠI’ Vlatka Pokos postala počasna članica Torcide

Vlatka Pokos (Foto: Instagram / Vlatka Pokos)

Bivša voditeljica Vlatka Pokos (52) na svojem se Instagram profilu pohvalila da je postala počasna članica Torcide Slatine.

“Dalmacija i moje Čiovo i Slatine su čista ljubav i guštanje od ranog jutra! Postala sam počasna članica Torcide Slatine!!! Hvala mojim prijateljima na predivnom tretmanu!!! Neopisivom! I samo da se zna, ja sam po očevoj strani Dalmatinka, Vlajina iz okolice Sinja (Vuković) i Dalmatinka u srcu i duši”, napisala je Vlatka uz fotografije s prigodnom majicom koju je dobila na poklon.

‘Bravo Vlatkice kraljice’, ‘Kraljica Torcide’, ‘Bravo carice. Hajduk živi vječno’, ‘I lipa ka sve dalmatinke’, pisali su joj pratitelji.

Podsjetimo, Vlatka je došla u Hrvatsku iz Kanade, gdje već godinama živi i radi, kako bi sudjelovala u showu ‘Plesa sa zvijezdama’, no iz natjecanja je brzo ispala. Kasnije se doznalo da je ostala u Hrvatskoj zbog obiteljskih razloga, a iako je tvrdila da ne planira ostati u Hrvatskoj. To se u međuvremenu ipak promijenilo zbog poslovne ponude jedne strane kompanije, o kojoj nije htjela puno otkriti. Stoga već nekoliko tjedana Vlatka boravi i uživa u Dalmaciji.


Komentari