DALI JOJ NOVU STILISTICU: Doris Pinčić nakon toga više neće dobivati kritike za ‘obleku’

Foto: Screenshot

Doris Pinčić se vratila u “Dobro jutro, Hrvatska” nakon vikenda u Opatiji koji je podignuo prašinu u cijeloj Hrvatskoj, a završio je gotovo u suzama. Neki su iz Opatije otišli sretniji no ikad, drugi u šoku i nevjerici, a treći su pohitali ugasiti profile na društvenim mrežama kako se situacija ne ni još bolje zakuhala.

No, vratimo se mnogima najdražoj voditeljici. Doris Pinčić se u popularnoj emisiji pojavila u crnoj kratkoj suknji A-kroja te sivoj dolčeviti. Uparila je to s crnim najlonkama i gležnjačama iste boje.

Ranije je bila kritizirana zbog modnih kombinacija u emisiji. “Dragi Bože da mi je znati tko pusti Doris da vodi emisiju ovakva! Inače jako zgodna i lijep, ali ovakve modne kombinacije su za jednu finu emisiju nedopustive”, komentirali su gledatelji njezine stajlinge, po njima potpuno promašene.

Inače, nakon brojnih kritika na račun modnih kombinacija, HRT je za emisiju “Dobro jutro, Hrvatska” zaposlio novu stilisticu.

“Točno je samo da je cijela emisija Dobro jutro, Hrvatska, a ne samo Doris Pinčić, dobila novu stilisticu – iskusnu i ponajbolju HRT-ovu kostimografkinju i stilisticu Natašu Svekler, koja je dosad radila najveće zabavne i show projekte HRT-a”, poručili su s HRT-a za Index sredinom siječnja.

Sad kada je svima srce na mjestu, zgodnoj voditeljici preostaje nadati se kako se gledatelji više neće u tolikoj mjeri osvrtati na njezin modni odabir, već na njezine prezenterske sposobnosti. No, ne bude li tako, zlih će jezika uvijek biti pa o tome ne bi trebala voditi previše računa.


Komentari