DALEKO OD OČIJU JAVNOSTI Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić uhvaćeni u šetnji Supetrom

Foto: Vojko Basic / CROPIX

Bivši nogometni reprezentativac i sin nogometne legedne zagrebačkog Dinama Zlatka ‘Cice’ Kranjčara, Niko Kranjčar (37) uhvaćen je u romantičnoj šetnji Supetrom na otoku Braču s djevojkom Zrinkom Cvitešić (42).

Pritom je naša poznata glumica šetala svog ljubimca, kraljevsku pudlu, u opuštenom modnom izdanju. Zrinka je odjenula svijetle traperice i maslinastu košulju dok je Niko iskombinirao traperice i hoodicu.

Foto: Vojko Basic / CROPIX

Svoju karijeru glumica i dalje planira na relaciji London – Zagreb, ali sve manje boravi u glavnom hrvatskom gradu. “Zagreb mi je isključivo vezan uz posao, odnosno ‘Hrvatsko narodno kazalište’, a sve slobodno vrijeme provodim na Braču. Tamo imam maslinik i jako me veseli boravak u prirodi. To mi puni baterije jer posao je jako stresan, podrazumijeva puno ljudi, puno energije i jedino me boravak u prirodi brzo napuni i vrati snagu”, rekla  je Zrinka za Gloria.hr.

Inače, par je u vezi već deset godina, a upoznali su se u Londonu. Otok Brač, njihova je oaza mira gdje glumica radi svoje maslinovo ulje za kojeg je već osvojila brojna priznanja.

Foto: Vojko Basic / CROPIX


Komentari