‘DA SE NAUČITE BAREM MALO RADOVATI SREĆI’ Marin Miletić oglasio se nakon što je uhvaćen u šetnji s poznatom glumicom

Marin Miletić (Foto: Instagram / Marin Miletić)

Saborski zastupnik Mosta, Marin Miletić oglasio se na svojim društvenim mrežama nakon što je uhvaćen u romantičnoj šetnji centrom Zagreba s popularnom domaćom glumicom Kristinom Krepelom. Podsjećamo, i nekoliko dana ranije Marin i Kristina viđeni su zajedno u šetnji Maksimirom, no nikad nisu željeli komentirati svoj odnos.

Marin se jučer oglasio na svojim društvenim mrežama pa je uz fotografiju svog selfija, napisao: “Da se naučite barem malo radovati sreći drugih, bili biste i sami puno sretniji u životu. Božji blagoslov svima dragi ljudi! I mir srcima vašim”.

Mnogi smatraju da se time referirao na svoju privatnu situaciju. Podsjećamo, Marin je u rujnu prošle godine ostao bez supruge Danijele koja se godinama borila sa zloćudnim tumorom. Njegova nova ljubavna veza s glumicom Kristinom izazvala je mnoštvo komentara na društvenim mrežama.

Nekim Marinovim pratiteljima se nije svidjela ova njegova poruka jer smatraju da bi on prvi trebao poslušati vlastiti savjet jer već godinama širi mržnju prema različitima. ‘Osim sreći gejeva, njih treba zatući… Ajd druže nemoj, jednostavno nemoj’, ‘Ti Miletiću si onda vrlo nesretan čovjek’, ‘A da kreneš od sebe?’, ‘Da, na primjer, sreći dvojice muškaraca koji se vole’, glasili su neki od komentara.


Komentari