‘Da me baka vidi, dobila bih po nosu’ Trudna Anja Alavanja otkrila kako provodi dane

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Poznata voditeljica Anja Alavanja tople dane provodi u Dubrovniku. Voditeljica ne krije oduševljenje prizorima iz staroga grada. Sjedeći na stepenicama u ležernom izdanju, Alavanja se našalila kako bi dobila po nosu od bake da ju vidi jer sjedi na “hladnom betonu”.

“Da baka ima Instagram, dobila bih po nosu. Bar su bubrezi pokriveni“, opisala je fotografiju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anja Alavanja Romac (@anja_alavanjaromac)

Anja trenutno čeka treće dijete sa ekonomistom i nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem. Voditeljica je s Viljevcem vezu potvrdila prošlo ljeto. Sinu je već odabrala ime, no još ga ne želi otkriti javnosti. Jedino što je poznato jest da će biti jednostavno. Ova 39-godišnjakinja pet mjeseci je skrivala trudnoću, a nakon što se odlučila pohvaliti na društvenim mrežama, ostala je zatrpana čestitkama. Alavanja se prije nekoliko mjeseci razvela od 15 godina starijeg glazbenika Željka Romca s kojim je bila u braku 10 godina.

Podsjetimo, javnost ju je upoznala u prvom hrvatskom reality showu “Story Supernova” 2004. godine, u kojem je Nova TV tražila voditelje. Osim na Novoj, gledatelji su je mogli gledati i na Fight Channelu, HRT-u i CMC-u gdje je vodila top ljestvice, talk show CMC Caffe i emisiju Točno u podne.


Komentari