CURE ŠOKANTNI DETALJI: Vidoje Ristović je umro na stolu za masažu? Ovo su bile njegove posljednje riječi

Vidoje Ristović i Nikolina Pišek (Foto: Instagram)

Vijest da je u 44. godini preminuo srpski povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović, šokirala je regiju. Tužnu vijest u nedjelju je kratko za medije potvrdila potresena voditeljica Nikolina Pišek, a detalji tog tragičnog dana još uvijek pristižu.

Prema pisanjima srpskog portala Kurir, Vidoje se u subotu nalazio u salonu za masažu. Oko ponoći, povjesničar je iznenada preminuo. Za spomenuti portal izvor je otkrio da se Ristović osjećao dobro tijekom cijelog dana i nije se žalio na na nikakve tegobe, sve do kobnog trenutka.

Tijekom masaže, Vidoje se požalio terapeutkinji da mu nije dobro, a samo nekoliko trenutaka kasnije je “izdahnuo”, neslužbeno se doznaje. Prije smrti rekao je “nije mi dobro“.

Kad je stigla Hitna pomoć Ristoviću je utvrđena smrt bez pokušaja reanimacije, piše Kurir.

Prema prvim saznanjima, sumnja se da je doživio infarkt.

Preranim odlaskom šokirana je cijela obitelj, a Nikolina od bola nije mogla ni govoriti već je samo kratko potvrdila da Vidoja više nema. Njih su dvoje bili u braku devet godina i roditelji su sedmogodišnje kćerke Une Sofije. Samo nekoliko dana prije smrti, Nikolina je otkrila čime ju je Vidoje iznova oduševljavao u braku.

“Željom da i dalje ostane sa mnom. Čudno, ali istinito. Zasad”, izjavila je Nikolina.


Komentari