Cro Cop se emotivnom objavom oprostio od svoje Donne: ‘Sinoć me nakon 11 godina napustila moja ljubimica i prijateljica’

Instagram

Cro Cop je danas na Instagramu podijelio sa svojim pratiteljima tužnu vijest. Naime, nakon dugogodišnjeg prijateljstva ostao je bez svoje kujice Donne.

– R.I.P Dona, sinoć me nakon 11 godina napustila moja ljubimica i prijateljica! Obožavao sam ju, a i ona mene! Bila je to obostrana i bezuvjetna ljubav” napisao je.

U vrijeme dok je ležao u bolnici zbog moždanog udara, Mirka je pogodila još jedna tužna vijest. Uginuo mu je dugogodišnji pas Maks, zbog kojeg je plakao kao malo dijete.

– Ja sam tako, kao dijete plakao. Nisu mi odmah isti dan smjeli reći. Tek me je supruga drugi dan nazvala i rekla da je… plakala, vrišti… da su već zakopali Maksa. I ja… ne znam, mislim, baš mi je bilo teško. Ja te svoje pse doživljavam doslovce kao članove obitelji – rekao je nedavno Cro Cop koji slobodne vrijeme često provodi u igri s psima. Jako se veže za svakog od njih te je tako uvijek prisutna velika bol kada netko od njih ugine, prenosi 24 sata.


Komentari