ČOMBE IZ LEGENDARNE SERIJE Otkrio nježnu stranu: ‘Ti si smiješna mala beba’

Foto: Ivana Ivanovic/ PIXSELL

Bosanskohercegovački glumac, 44-godišnji Miraj Grbić, kojeg gledatelji najviše pamte po ulozi Čombe u seriji ”Lud, zbunjen, normalan”, pokazao je nježnu stranu na društvenim mrežama, te otkrio da uživa u očinstvu.

Popularni glumac dobio je prinovu Billie u braku s 38-godišnjom suprugom Marijom Omaljev-Grbić, koja je u istoj seriji glumila Barbaru, a supružnici ne kriju koliko ih je roditeljska uloga učinila sretnima.

”Ti si smiješna mala beba”, napisao je Grbić ispod fotografije na kojoj drži svoju kćerkicu u u naručju, te prikupio simpatije obožavatelja.

“Malena slatkica”, “tatina princeza”, “najljepša ljubav na svijetu”, “bravo tata, super ti pristaje curica”, samo su neki od komentara pratitelja.

Najviše se istaknuo komentar njegove kolegice i glumice, Nataše Janjić Medančić, koja mu je napisala “da izgleda kao zaljubljeni tajo”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miraj Grbic (@mirajgrbic)

Inače, Miraj i Marija su u braku od 2008., a 2013. su se preselili u Los Angeles kako bi gradili karijeru u Hollywoodu. Zaljubljeni supružnici dobili su malenu djevojčicu prije točno sedam tjedana, te su radosnu vijest podjelili na društvenim mrežama.

“Ovog petka dobio sam najzahtjevniju ulogu tate. Još uvijek radim na liku, ali imam cijeli život da ga usavršim”, poručio je legendarni glumac tada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miraj Grbic (@mirajgrbic)

 

 


Komentari