ĆIRO I U NAJTEŽIM TRENUCIMA IMA VREMENA ZA ANEGDOTE I ŠALE: ‘Nogomet sve liječi!’

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Miroslav Blažević nedavno je otkrio da se njegova borba s karcinomom ponavlja te da stvari ne izgledaju najbolje. No, i u takvim trenucima legendarni Ćiro ima vremena za pokoju dobru anegdotu i pošalicu.

Prvi puta mu je bolest dijagnosticirana prije deset godina, dva puta je Ćiro bio jači, ali ona se ponovno vratila. Ali Ćiro, kakav je uvijek i bio, nema vremena za žaljenje već spremno priča anegdote i pošalice koje nitko dosad nije čuo.

“Želim vam reći da sam se pomirio s tim, ma koliko god bilo teško. Svaki put na pregledu otkrijem neke nove metastaze, ali ja ću se nastaviti boriti”, započeo je Ćiro.

Uvijek spreman za šalu

U razgovoru za RTL Ćiro je, u svom stilu, prepričavao razne anegdote, a bilo je vremena i za koju pošalicu:

“Gledam ja utakmicu u Splitu i boli me, moram uzeti tabletu i taman prije nego ju uzmem – mi zabijemo gol! Kunem se na majku Katu, mene više ništa nije boljelo”, kroz smije govori Ćiro i potvrđuje da nogomet – liječi sve! Otkrio je jednu stvar koju je, kako kaže, neuspješno pokušavao prenijeti na svoje nogometaše:

“Priznat ću vam nešto, ja sam bio s vrlo malo žena. Imam muški hendikep, a to je da ne mogu biti sa ženom ako ju ne volim. Kaže ja ševio, ma što sam ja ševio”, našalio se legendarni Ćiro.

Osim nogometnih uspjeha, svi znaju za Ćirino političko opredjeljenje te da je bio član HDZ-a. Tvrdi da je ‘Tuđman u ratu, ono što je Plenković u miru’, a potom otkriva anegdotu o pokojnom predsjedniku koju nitko nije znao:

“Kada sam rekao da je Ivić Pašalić pi*ka, doslovno me istukao! Da se ne bi ponovilo, a ja sam to vrlo dobro shvatio. Hodao sam ulicom i derao se: ‘Pašalić nije pi*ka!”, prepričava najomiljeniji hrvatski trener i za kraj poručuje:

“Ako već moram otići, nemojte žaliti, realizirao sam svoje mladenačke snove. Imajte lijepa sjećanja, nemojte me žaliti. Recite, bilo je lijepo i fino je živio. Nek je i on otišao, svi njegovi vršnjaci već jesu.”


Komentari