CIGI I STAVROS OPLELI PO DANIJELI MARTINOVIĆ: ‘U tome izgleda kao bakica, ali kao da je sretna zbog ljubavnog brodoloma’

Foto: Screenshot/RTL

Najnoviju emisiju RTL-ovog Exkluziva obilježio je urnebesni Neven Ciganović (49), koji je ponovno komentirao stylinge poznatih osoba, a u studio mu se pridružio i pjevač Jasmin Stavros.

Na samom početku emisije komentirali su pjevačicu Danijelu Martinović koja je nedavno prekinula vezu s Petrom Grašom.

“Pa nismo dugo vidjeli Danijelu, valjda zbog ovih ljubavnih brodoloma pa se negdje zavukla. Drago mi je da izgleda svježe”, prokomentirao je Ciganović.

“Ovaj kaput ju je podigao. Došla je jesen, zima pa onda sad i to dozvoljava težu cipelu i gustu čarapu”, dodao je.

Stavros joj je pak zamjerio najlonke, ali i primjetio da je baš vesela nakon prekida.

“Ja bih malo višu čizmu da prekrije noge, s ovim čarapama mi je kao bakica, ali inače dobro izgleda”, izjavio je pjevač.

“Izgleda veselo, kao da je sva sretna zbog brodoloma”, nadovezao se Stavros, a Ciganović se složio.

Odmah nakon Martinovićke, na red su došle i zgodne pjevačice iz grupe ‘Hurricane’ koje su ove godine predstavljale Srbiju na Eurosongu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HURRICANE (@hurricane_official)

“Sodoma i Gomora”, odmah je prokomentirao pjevač te ima najviše zamjerio čizme, a primjetio je da su imale i nekoliko estetskih operacija.

“Tko god da im je to radio, dobro je napravio. Vjerujem da sve one imaju pojačane grudi”, našalio se Stavros.

“Futrane su dobro, sa svih strana” dodao je Ciganović.

“Kako se kod nas to kaže ono izgledaš cajkaški. Ajde glave bez obzira što su napucane, super, a od glave na niže katastrofa”.

Na samom koncu komentirali su modne kombinacije glumice Zrinke Cvitešić, te bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

“U zadnje vrijeme mi se ne sviđaju te kombinacije crnog grudnjaka i klasik sakoa. Volio bih da je radije izabrala neku kombinaciju Matije Vuice, jer ovo mi je više za mlađe djevojke”, komentirao je Cigi glumicu, a Stavros se složio da mu se ne sviđa preotvoren dekolte.

Bivšu predsjednicu su pohvalili za izgled, a Ciganović je rekao da mu je jako drago što je raspustila kosu, i odustala od svoje “klasične dosadne punđe”.

Stavros je primjetio da Kolinda zrači i izgleda bolje nego za vrijeme mandata.

“Ona zrači jako pozitivno, jednostavno zrači nemoguće”, zaključio je.

 


Komentari