Ciganović ismijao svadbu Maje Šuput: Otkrio najneugodniji detalj! Zar je ovo stvarno napravila?

Instagram

Kontroverzni Neven Ciganović poznat je kao čovjek bez dlake na jeziku. Svako malo u javnost istupa izrugujući se s poznatim ličnostima. Prije otprilike tjedan dana tako se narugao Antoniji Blaće zbog, kako kaže, jeftine sintetičke perike, nešto prije toga prozvao je više javnih ličnosti zbog nošenja lažnih markiranih odjevnih predmeta, a jedna od najčešćih meta njegovih napada je Marko Grubnić, ali i osobe koje su mu najbliže.

Nije propustio prokomentirati niti svadbu Maje Šuput koju budno prati široka javnost, ali dok se većina divi cijeloj svadbenoj ceremoniji, Neven Ciganović sve je sveo na poznatu pučku izreku “U postolara najgore cipele”.

“Znate onu našu staru : “U Postolara najgore cipele”, e pa tako bi ja okarektirizirao ovaj cirkus od Šuput svadbe.
Ta je obišla svadbi i svadbi,da bi iz njih za sebe pokupila ono najgore i najseljačkije.

Mislim da su se na ovoj svadbi potrošili hektolitri spray tena ne bi li svi bili prekrasno narandjasti,a fake zubne navlake došle još jače do izražaja.
Angažiralo su se deseci kamera,dronova i ko zna još kakvih pizdarija,da bi vjerojatno uskoro Šuput izbacila i video sa vjenčanja za neku svoju kladim se već pripremljenu pjesmu.
Grubnićka se pohvalila kako je upravo ona dizajnirala ovu “prekrasnu” vjencanicu,a na kraju se ispostavilo da je samo maznul dizajn nekom Izraelskom dizajneru a vjerojatno su je šivali Kinezi (naime Maja tamo već ima popust s obzirom da tamo kupuje perike i ostalu odjeću za nastupe)
Da li je moguće da si Šuput nije mogla priuštiti da si kupi original haljinu od tog dizajnera? Nije li ona celebriti pa joj je Izraelac mogao pokloniti opravu?
A sa obzirom na ovaj trash bilbord što sam ga već iskomentirao. Za koji mjesec kad dodje do rastave očekujem da angažira avione kako bi na nebu ispisali neku ogorčenu poruku tipa”G.. “kako ju je mladoženja na prvu bračnu noć recimo prevario sa jednom od djeveruša(samo da vas podsjetim jedna od djeveruša je bila i Grubnić)
Ma pogledajte samo ovu grupnu happy family fotku od”ozračenih”jeftinim spray tenom Gospodja Tatarinov,brijem da je ova u bijeloj haljini u biti djeveruša”, napisao je Ciganović na svom Facebook profilu.


Komentari