Ciganović provalio Maju Šuput: Nove slušalice branda ‘Majushka’ jeftina su kineska roba?

Osim što je popularna, tražena i poznata pjevačica, Maja Šuput jednako je dobra i poduzetnica, koja stoji iza branda “Majushka”.

U kolekciji proizvoda koje Maja nudi mogu se pronaći mikrofoni za karaoke, japanke, papuče, šilterice, a nedavno je najavila i novi proizvod – slušalice za uši.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Sa najvecim nestrpljenjem i uzbudjenjem ponosna sam sto vam mogu najaviti novi MUST HAVE iz @majushkaofficial kolekcije 🎧🎧 Za koji dan preslatke, gliteraste i za vase usi mekane MAJUSHKA slusalice biti ce dostupne . Za vas ili vase najdraze moci cete birati izmedju CAT modela ili PRINCESS modela ( ima tijaru na vrhu) a obje dolaze u specijalnoj glitter kutiji koja djevojcicama ostaje zauvijek kao torbica👛👛👛. Naravno da je kutija puna poruka i slika a slusalice toliko lagane i mekane da vam sluze kao i dodatak za kosu💆‍♀️ , grijac za usi👂 ili za bebe stitnik od buke👶😴. Slusajte muziku sa stilom i budite mi preslatke non stop 👸👸👸 Voli vas vasa Maja i MAJUSHKA team 🥰🥰 Coming soon 👏👏


Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Slušalice izgledaju zaista krasno, no sjenu je na cijelu priču bacio stilist Neven Ciganović, koji je na svojem Instagram storyju objavio jednu dosta škakljivu činjenicu. Naime, iste takve slušalice koje dolaze u Majinu kolekciju (te se pretpostavlja da će biti nešto skuplje), mogu se naručiti preko online trgovine Aliexpress za relativno jeftinu cijenu.

Ciganović je uz ovu usporedbu objavio tekst “Kupujmo kinesko (Još uvijek bez carine)”. Hoće li ovo utjecati na prodaju Majinih slušalica, valja tek vidjeti!

Komentari

loading...