Ciganović pozvao predsjednicu da zakonom zabrani kineske perike i šiške: ‘Stvar postaje stvarno alarmantna’

Dežurni kritičar naših ‘celebritya’, Neven Ciganović ovaj put ima novu ‘žrtvu’.

Cigiju očito jako smetaju perike koje nose poznate dame hrvatske scene, a ovaj put za oko mu je zapela mlada pjevačica Domenica.

Tko se to pretplatio na Ali Express,a tko kupuje u kineskom dućanu ‘sve po 12 kuna’ najbolje zna Cigi.

Prenosimo njegovu objavu:

”Vjerujem da sam vam već dosadio sa ovim svojim komentarima na koje ne mogu ostati imun jer kako bi se u nas reklo jednostavni”bodu oči”. 👀🤷🏻‍♂️
Ali stvar postaje stvarno alarmantna.

Poslijednja u nizu žrtava kineske sintetičke invazije Ali Expresa i njegovih perika,šiški i tupea ovoga puta je Huljićeva uzdanica mlada,”naivna i nevina”pjevačica,preslatka Domenica koja je očito pala pod utjecaj svojih starijih kolegica,te je također speglala svoju karticu na ovoj Kineskoj stranici.

Apeliram na Predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović da se povede za primjerom svog kolege Trumpa(slučaj Huawei) i da se uvedu sankcije za ovu Kinesku trash robu,jer koliko vidim i domaći celebovi su poput naših Balkanskih susjeda Srba,Bugara i Rumunja naišli na nepresušan izvor sintetike i fake robe.

Smatram da će Predsjednica kao velika ljubiteljica mode i domaćih modnih brendova,a koja i sama odnedavno nosi periku(ali neupitne kvalitete),potpuno razumjeti o kakvom se tu zaista ”velikom”problemu radi koji svojim neukusom djeluje na svijest naše već pomalo modno iscrpljene nacije.‼️🙏🏻‼️”

Facebook/Neven Ciganović

Komentari