CIGANOVIĆ I SKOKO U MODNOM SUDU: ‘Trudna ili ne trudna, malo je prekratko’

Foto: Screenshot/RTL

Novu emisiju RTL-ovog Exkluziva obilježili su modni stilist Neven Ciganović i modni dizajner, Ivica Skoko koji su birali najbolje odjevene Hrvatice 2021. godine pa urnebesni komentari nisu izostali.

Prva na meti njihovih ”modnih oštrica” našla se bivša pobjednica Dore, Albina Grčić koja je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 2021.

”Ovo bi sve skupa bilo super da je na Karleuši. Albina se tu nije snašla i nije sebe vidjela. To je dijete koje još pjeva u crkvenom zboru i obući ga ovako pa poslati na Euroviziju da predstavi svoju zemlju. Mislim da je tu Zigman jako pogriješio”, komentirao je Skoko.

”Ja se ne bih tu složio s Ivicom zato što je to meni bilo super. Čim se ona pojavila, bio sam odmah oduševljen snimkama s probe i kostimom. Ona je iznijela cijeli nastup fenomenalno. To što su nju možda svrstali među gore odjevene, apsolutno ne znači da je loše odjeveno. Mislim da smo tu postigli cilj jer je stvarno bila zapažena ”, nadovezao se Ciganović.

Foto: Instagram

Poduzetnica Snježana ex Mehun također je bila jedna od dama na listi modnog suda.

”Snježana je izgledala prekrasno. Oduševila me time što je bila bosa i što je imala tu prekrasnu haljinu”, komentirao je Skoko.

”Meni je Snješka izgledala fenomenalno. Imao sam tu čast da sam bio na vjenčanju. Ona je stvarno blistala u vjenčanici. Pozadina bosih nogu je bila što je uganula gležanj, ali to je nije omelo da stvarno uživa u tom vjenčanju i da vjenčanje bude prekrasno”, dodao je Ciganović.

Najzanimljivija dama ovog modnog suda bila je definitivno supruga našeg proslavljenog nogometaša Andreja Kramarića, Mia ex Ćurković.

Niti smrdi niti miriši. Nešto što su svi hvalili i nešto što je sve diglo kao neku veliku prašinu. Tu je meni jedino lijepa glava”, komentirao je Skoko.

“S tim da je ona trudna tu”, dodala je voditeljica Marija Pajić.

“A trudna je? Onda nemoj molim te da mi čmičak skoči. Nema veze – trudna ili ne trudna, malo je prekratko”, pojasnio je Skoko.

”U moru vjenčanica koje smo vidjeli ove godine možda je bila malo drugačija od ostalih baš zato što je bila kraća i u principu nekako je djelovala kao haljina za maturalnu večer”, dodao je Cigi.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

 

Izabel Kovačić, supruga nogometaša Matea Kovačića još je jedna dama s liste koju je dvojac rado prokomentirao.

‘To je toliko prelijepa žena da na sebe stavi ne znam što ona će izgledat savršeno”, priznao je Skoko.

”Ja se moram složiti jer meni izgleda fenomenalno. Ovo mi je predivna haljina. Ona je inače jako slatka i lijepa cura. Nije išla za nekom ne znam pre pretencioznom haljinom. Dakle za to vjenčanje je htjela imati nešto vrlo jednostavno a opet dosta efektno”, zaključio je Ciganović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Izabel Kovačić (@izakova)

Za kraj su prokomentirali i hrvatsku rekorderku i bacačicu diska, Sandru Perković.

”Izgleda kao top model. Nemam što za reći osim Sandra treba na pistu”, pohvalio je Skoko.

”Zaista je blistala i vidi se da se stvarno dobro osjeća u svojoj novoj figuri”, zaključio je Ciganović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen)


Komentari