Ciganović bocnuo Gazdinu kći: ‘Očito je da naše srculence pomoć za nesigurnost i dalje traži u bespućima Photoshopa’

Neven Ciganović i Iva Todorić (Foto: RTL/Instagram)

Društveni kroničar Neven Ciganović u novom izdanju rubrike “Take or Fake” komentirao je kćer jednog od najpoznatijih hrvatskih poduzetnika Ivice Todorića.

Cigi je ocijenio koliko su realne objave Ive Todorić na Instagramu, poznatije kao “Srculence”. Na jednoj od fotografija, Iva pozira s buketom u bijeloj haljini cvjetnog uzorka. Kombinaciju je dodatno začinila rozim sakoom, no je li radila preinake u Photoshopu?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ❤#srculence #bankaljubavi (@srculence___)

“Malo tko ne zna da iza nadimka Srculence stoji tajkunova kći Iva Todorić. Ova osebujna plavuša se na posljednjim fotografijama, izgleda, malo zaigrala s filterima pa smo je na posljednjim objavama jedva prepoznali”, smatra Ciganović.

“Ne vidim ni jednu boru na njezinom licu, vidimo čak i sjaj u očima i previše bijele zube. Na drugoj fotografiji vidno je stanjivala svoju figuru, cijela pozadina iza nje se malo spigala. Očito je da naše “srculence”, bez obzira na sve potrošene seanse o tome kako treba prihvatiti sebe onakvima kakvima zaista jesmo, još uvijek pomoć za svoju nesigurnost traži u bespućima filtera i Photoshopa”, Cigijeva je prosudba.

Usprkos korištenju aplikacija za uređivanje, ipak joj je dao prolaznu ocjenu, odnosno “take”.

U komentaru se Neven osvrnuo na prijateljstvo Ive i motivacijske govornice Ane Bučević. Podsjećamo, Todorić nije propuštala duhovno krstarenje Vortex Cruise te je posvjedočila da joj je Ana pomogla kada joj je bilo najteže.


Komentari