CHEF ZA KOJIM ŽENE LUDUJU Melkior odao što njegova supruga misli o vojsci obožavateljica

Foto: Facebook

Masterchef je mnogima omiljeni TV Show, a ove sezone u Hrvatskoj ga, zahvaljujući pametnom odabiru žirija, gleda još i više ljudi, pogotovo pripadnica nježnijeg spola. Malo tko nije čuo za chefa Melkiora Bašića, koji zajedno s koji zajedno sa Stjepanom Vukadinom i Damirom Tomljanovićem vedri i oblači Masterchefom, koji je miljenik publike.

Za Slobodnu Dalmaciju Melkior je prokomentirao što misli o svojoj novonastaloj situaciji i kako se nosi s obožavateljicama te što o svemu misli njegova supruga.

‘Ne patim od izgleda’

‘Komplimenti svakom gode, ali u mom poslu je bitnije kako radiš nego kako izgledaš. Jasno mi je da je na televiziji to drukčije, ali moram priznati da su me iznenadili i zatekli takvi komentari kad je sve krenulo, jer nisam sebe nikad doživljavao na taj način. Ne provodim puno vremena pred ogledalom ni pred ormarom. Ne patim od izgleda ni odjeće, pa mi je to sve bilo malo čudno’, rekao je Melkior.

‘Nosio bih se s time i bolje da nemam kolege u žiriju koji me stalno podsjećaju na to i zezaju na setu i brata, koji mi to nabija na nos. Drago mi je da bar nekoga veseli. Supruzi je to simpatično, i ona se često pridruži zezanju na moj račun’, nadovezao se.

Komentari