CHEF STJEPAN VUKADIN NAPUSTIO SPLITSKI RESTORAN: Obavijestio obožavatelje o otvaranju vlastitog restorana

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Jedan od članova žirija Masterchefa, 28-godišnji Stjepan Vukadin iz Rogoznice, najavio je novi projekt svojim obožavateljima na društvenim mrežama koji vjerno prate njegove kulinarske recepte.

Naime, mladi chef s veseljem je obznanio vijest o okretanju nove životne stranice pa napisao podužu objavu na Instagramu. Osvrnuo se na splitski restoran ”Zrno soli” u kojemu je proveo 4 i pol godine radeći na poziciji šefa kuhinje te se srdačno zahvalio osoblju i najavio ulazak u vlasničku strukturu novog restorana u Trogiru pod nazivom  ”Il Ponte”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stjepan Vukadin♥?♥ (@chef_vuki)

Dragi prijatelji, svi koji me poznajete znate kada se uhvatim nečega u životu da se dajem maksimalno. Radi kako treba ili nemoj ni započinjati. Isto tako znate da sam posljednje 4ipo godine tu energiju usmjeravao u restoran ”Zrno soli” na poziciji šefa kuhinje, započeo je chef.

“Zrno Soli je bila prekrasna stranica u mom životu i ovim putem želim zahvaliti cijelom timu Zrno Soli, svim ljudima koji su zaslužni za uspjehe koje smo nizali na čelu s vlasnikom Ivom Vrdoljakom.Još jednom veliko hvala cijelom timu Zrno Soli. Bilo je zadovoljstvo biti dio ZS tima”, dodao je.

“Došlo je vrijeme da okrenem novu stranicu u životu a ona se zove ”il Ponte”. Ulazak u vlasničku strukturu mi nije bio u planu još skorije vrijeme, ali kako volim izazove tako sam se upustio i u ovaj koji se desio nenadano i spontano”, nastavio je Vukadin.

“Dragi prijatelji, restoran ”il Ponte” mjesto je gdje nastavljam svoj put, voditi kuhinju, kreirati neka nova jela, voditi tim, ali prvenstveno kuhati, kuhati sa srcem onako kako najbolje znam”, najavio je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stjepan Vukadin♥?♥ (@chef_vuki)

Podsjetimo, Stjepan Vukadin danas je jedan od članova žirija kulinarske emisije ”Materchef”, a njegov životni poziv zapravo je bio da bude svećenik. Ovaj nesuđeni svećenik u kuhinju se zaljubio još u djetinjstvu, a  otkrio je da je ljubav prema kuhanju otkrio zahvaljujući svojoj baki.  Sa samo 14 godina chef je osjetio životni poziv, otišao u sjemenište, ali ipak njegova sudbina se odigrala drugačije te danas uveseljava ljude svojim kulinarskim umijećima.


Komentari