CHARLESA JE PREPORODIO ODLAZAK IZ ZAGREBA: ‘Svi bi trebali pobjeći’

Foto: Instagram

Kada je krajem svibnja sa suprugom, britanskim poduzetnikom Charlesom Pearceom i njihove dvije kćerkice, trogodišnjom Balie Dee i jednoipolgodišnjom Lumi Wren metropolu zamijenila Istrom, jedna od najpoznatijih influencerica, 30-godišnja Ella Dvornik nije skrivala uzbuđenje zbog novog početka i svega što ih čeka u novom domu. A da je selidba iz Zagreba bila pravi potez za ovu obitelj, svjedoči i posljednja fotografija koju je influencerica podijelila s pratiteljima na svom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

˝Lice čovjeka kojeg je preporodilo preseljenje iz grada. Malo je reći da smo došli na svoje˝, stoji u opisu fotografije na kojoj vidno zadovoljni Charles pozira sa širokim osmijehom na licu. Na objavu nisu ostali imuni ni njezini obožavatelji koji su se u komentarima složili s Ellinom tvrdnjom. ˝Da, definitivni procvat za njega i to se vidi˝, ˝Kako ne bi… Istra je čarobna, posebna.. Sretno˝, ˝Svi bi trebali od stresa grada pobjeći da se dozovemo˝, neki su od komentara na zadovoljnog Charlesa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Inače, iako su u novu kuću uselili prije nekoliko mjeseci, ista, kako je 30-godišnjakinja otkrila, još uvijek nije gotova pa obitelj Dvornik-Pearce uskoro čeka avantura zvana preuređenje. ˝Podrum i gornji kat su nam još neraspakirani. Čekamo da djeca odu u vrtić jer uz njih ne uspijevamo ništa. Tako da vam jedino mogu pokazati dnevni boravak. Drugo, planiramo u kompletnu rekonstrukciju nakon ljeta pa nema baš smisla da vam pokazujem nešto što neće još dugo biti takvo˝, otkrila je nedavno Ella kada je s pratiteljima podijelila plan preuređenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)


Komentari