ČETIRI BRAKA I JEDAN PRELJUB: Boris Novković izgladio je nesuglasice s mlađahnom ženom, stiže i prinova

Photo: Zarko Basic/PIXSELL

U obitelj Novković stiže prinova. Borisova mlađahna supruga Iris Volf (27) je ponovno trudna, a rodit će već u travnju.

Iako se prošle godine naveliko pisalo o problemima u braku i mogućoj rastavi, Novković je sve demantirao, a sada i potvrdio da očekuju još jedno dijete. Njihova kći Si stara je godinu i pol, a uskoro će joj se pridružiti maleni brat.

“Istina je, obitelj se povećava”, priznao je Boris za Story.

Veza Novkovića i Iris privukla je pozornost javnosti zbog velike razlike u godinama. Boris je, naime, čak 25 godina stariji od svoje četvrte supruge. “Najseksi Hrvatica” 2015. godine radila je kao model i voditeljica internacionalne lutrije, ali se nakon vjenčanja s Borisom povukla iz javnosti i posvetila se odgoju kćerke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Boris Novkovic (@boris_novkovic)

 Brak s Iris četvrti je po redu za Novkovića. Prvi put se mlad oženio s poznatom glumicom Bojanom Gregorić Vejzović (49). Upoznali su se preko pokojnog Ive Pukanića, a Bojana je tada bila balerina u zagrebačkom HNK. Boris je žario i palio hrvatskom glazbenom scenom, a slovio je i za najpoželjnijeg neženju. Bojanu i Borisa tada se smatralo najljepšim parom na hrvatskoj estradi, ali brak je potrajao svega pet godina. Razveli su se 1997. godine, a Bojana je pronašla sreću s Enesom Vejzovićem, s kojim ima dvoje djece.

Nakon razvoda s Bojanom Boris je oženio novinarku Luciju Matić. Upoznali su se na glazbenom festivalu s kojeg je Lucija izvbještavala za Obiteljski radio, a vezu su okrunili brakom 2003. godine. Lucija je Borisu bila velika podrška kada je 2007. godine preminuo njegov otac, poznati kompozitor Đorđe Novković.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Boris Novkovic (@boris_novkovic)

 U tom je braku Boris prvi put postao otac: Lucija je 2008. godine rodila sina Nou. Tri godine kasnije Lucija je bila trudna s drugim djetetom, ali Boris je bio zauzet novom romansom sa slikaricom Ivom Višošević. Upoznao ju je na snimanju spota za pjesmu “Ni na nebu ni na zemlji”. Iva je došla kao podrška prijateljici Lani Petanić koja je glumila u spotu, a između nje i pjevača brzo je zaiskrilo.

Luciji je priznao novu romansu i iselio se iz zajedničkog stana u kojem je Lucija ostala s novorođenim sinom Bonom i njegovim starijim bratom.

Unatoč razvodu, Boris je tvrdio da je s Lucijom ostao u dobrim odnosima. Svaki je dan dolazio bivšoj supruzi kako bi joj pomagao oko novorođene bebe.

Veza s Ivom Višošević potrajala je tri godine. Ubrzo je upoznao 18 godina mlađu Ines Katić i nije čekao dugo da vezu okruni brakom. Vjenčali su se u Novalji nakon svega šest mjeseci veze, ali brak nije dugo potrajao. Nakon svega osam mjeseci sporazumno su predali zahtjev za razvod.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Boris Novkovic (@boris_novkovic)

 Bojana Gregorić nije bila jedina balerina u Borisnovom životu. Nakon razvoda s Ines upustio se u vezu s balerinom kazališta komedija, Anom Hanić. Upoznali su se na koncertu u čast Vladi Štefančiću, navodno su ga privukli upravo Anini plesni pokreti. Veza je međutim, ubrzo pukla, a Boris se skrasio s mladom Iris Volf.

Boris smatra da je za njegova česta zaljubljivanja kriva njegova romantična priroda.

“Mijenjao sam se i stalno se mijenjam, to nam je zadaća na ovom svijetu, zar ne? Upoznati sebe, spoznati tko smo, odakle dolazimo, kamo idemo i koji je naš smisao. Romantična sam osoba, ali često sam najromantičnije trenutke doživio sam sa sobom kada bih otplovio nekamo u snove i zamišljao novu ljubav koja me čeka negdje iza ugla. Poanta je da zauvijek vjerujem u ljubav i nikad ne prestajem”, rekao je jednom prilikom.


Komentari