CETINSKI OPET O SLOBODAMA: Objasnio kada će održavati koncerte koje ograničavaju epidemiološke mjere, sjetnom fotkom jasno poručio…

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Budući da epidemiološke mjere trenutno ograničavaju okupljanja na otvorenom do sto osoba, mnogi glazbenici još nisu počeli s koncertima, a jedan od njih je i Toni Cetinski.

Upravo on na svom se Instagram profilu oglasio o koncertima, a osvrnuo se i na stožer civilne zaštite te epidemiološke mjere kojima se i sam nekoć javno protivio.

“Pitate me kada ćemo nastupiti u tvrđavi Sveti Mihovil. E pa kad budu svi bez posebnih mjera i kontrola mogli ovako prisustvovati koncertima”, naveo je objavivši fotografije dupkom pune tvrđave sveti Mihovil u Šibeniku. “Sloboda svima, ne samo njima!”, dodao je, opet iskazavši nepovjerenje prema stožeru.

Foto: Screenshot

Podsjetimo, sam Cetinski našao se na velikom udaru javnosti nakon što je protekle pandemijske godine izražavao protivljenje cijepljenju pa čak i stožeru, a sudjelovao je i na takozvanom Festivalu slobode na kojem su građani izražavali negodovanja o radu stožera civilne zaštite, ali i epidemiološkim mjerama. Čitava stvar došla je toliko daleko da je Cetinski govorio i da će napustiti društvene mreže.


Komentari