Celine Dion ponovno odgodila koncert u Zagrebu i najavila novi datum: ‘Osjećam se malo bolje, ali napredak ide jako sporo’

Foto: Instagram

Globalna pop zvijezda Celine Dion najavila je da ponovno mora odgoditi europski dio svjetske turneje ‘Courage’, u sklopu koje je, 25. lipnja trebala održati koncert u zagrebačkoj Areni. Novi datum koncerta je 18. ožujka 2023. godine. Pjevačica je liječena od grčeva mišića koji joj onemogućavaju nastup, a njezin oporavak traje dulje nego što se nadala.

“Jako mi je žao što moramo promijeniti planove za našu europsku turneju još jednom. Prvo smo morali prebaciti koncerte zbog pandemije, a sada su tu moji zdravstveni problemi zbog kojih moramo odgoditi neke koncerte, a nažalost, moramo neke i otkazati. Dobra vijest je da se osjećam malo bolje, ali napredak ide jako sporo i to je frustrirajuće za mene. Moram biti u vrhunskoj formi kad sam na pozornici i iskreno, ne mogu dočekati. Ali, još jednostavno nisam spremna… Dajem sve od sebe da se vratim na razinu na kojoj moram biti kako bih mogla dati sto posto na svojim koncertima, jer to je ono što vi zaslužujete”, objasnila je Celine u videu kojeg je podijelila s pratiteljima na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

“Uvjeren sam da će se 18. ožujka 2023. u Areni Zagreb dogoditi dosad neviđen produkcijski i umjetnički spektakl! Upravo smo u Londonu na jednom kongresu na kojem sam sa Celininom menadžmentom i mogu potvrditi da svi s nestrpljenjem čekamo koncert u Zagrebu. Na ovom koncertu radim više od desetljeća, čekam je godinama. Svi joj želimo najviše zdravlja i ne sumnjamo kako će koncert u Zagrebu zauzeti posebno mjesto u sjećanju svih ljubitelja vrhunske glazbe”, rekao je Alen Ključe, direktor Star produkcije i organizator zagrebačkog koncerta.

Svi koji su ranije kupili ulaznice, vrijedit će za novi datum. Ako vam novi datum ne odgovara, povrat za kupljene ulaznice možete zatražiti isključivo od petka, 29. travnja 2022. do ponedjeljka, 30. svibnja 2022. Ulaznice se vraćaju na prodajnom mjestu na kojem ste ih kupili. Kupci koji su ulaznice kupili putem weba trebaju se obratiti na [email protected] Zahtjevi nakon navedenog termina neće biti uvaženi.

Komentari