Celebrity primalja spremna za Hanin porod: Grašin tata želi unuka, ni od koga nisam dobila poklon kao od Doris Dragović

Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Vijest o trudnoći Hane Huljić odjeknula je u medijima. Osim što su svojom objavom veze Hana i Grašo podigli prašinu koja se ne spušta već mjesecima, za očekivati je kako će dolazak prinove biti vrlo iščekivana vijest. A nisu tu u iščekivanju samo fanovi već i medicinsko osoblje. Točnije, najpoznatija hrvatska celebrity primalja Bosiljka Bulović koja je s Grašinim ocem Zoranom išla u isti razred.

“Grašin tata Zoran uvijek kad me sretne kaže da ću njegovati Petrovo dijete. Njemu je velika želja da mu sin podari unuka koji bi nastavio njihovu lozu, jer iako mu kći Buga ima djecu, ona ne nose prezime Grašo,” rekla je nedavno Bulović za Slobodnu Dalmaciju.

Vijest da će Petar i Hana uskoro postati roditelji jako ju je obradovala.

“Imala sam osjećaj da će dobiti dijete, još od trenutka kad sam saznala da su zajedno. Tim više što je Zoranu uistinu dugo bila želja da mu Petar podari unuka. Obje obitelji su savršenih gena, očekujem od prinove Grašo – Huljić da to bude dijete koje će biti iznimno talentirano i za koje će se kad odraste itekako čuti” kaže Bosiljka.

Poznate bebe

“Imam Hani puno toga kazati, slobodno neka me kontaktira, jamčim joj prirodan i bezbolan porod” poručila je babica.

Podsjetimo, Bosiljka je prije 30 godina njegovala i pjevačicu Doris Dragović. Priznala je kako je bila jako uplašena nakon poroda.

“Često sam tih prvih mjesec dana odlazila kod nje doma. Sjećam se da je bila toliko sretna i zadovoljna nakon što je rodila da mi je poklonila gajbu pive. Od nikoga u životu nisam dobila tako originalan poklon.

Zoran Ukić, otac od Roka Ukića jednom mi je rekao da sam mu spasila sina jer je imao loše kukove što sam odmah primijetila kad sam ga počela njegovati, pa smo to brzo popravili. Da su, ne daj Bože, ti kukovi ostali, možda danas ne bi bio košarkaš, prisjetila se primalja koja je prije nekoliko godina izdala i četiri vrlo korisna DVD-a za sve buduće mame.

U njezinom se klubu Beba Eva i očevi educiraju o prirodnom porodu, disanju, relaksaciji, dojenju, kupanju beba i mijenjanju pelena. Bosiljka procjenjuje kako je u svojoj karijeri asistirala prilikom porođaja sedam tisuća žena i njegovala preko 30 tisuća djece rođenih prirodnim putem.


Komentari