CALIFORNIA GIRLS! Leona Paraminski stigla iz Amerike i pozirala s kćerkicom neobičnog imena: ‘Naše hrvatsko ljeto’

Leona Paraminski (Foto: Biljana Gaurina / CROPIX)

Glumica Leona Paraminski vratila se iz daleke Kalifornije u Hrvatsku, a sudeći prema opisu fotke s Instagrama, neće se tako skoro vratiti u tu sunčanu američku saveznu državu.

Naime, Leona je pozirala s kćerkicom neobičnog imena Liv, a u objavi je napisala.

“Naše hrvatsko ljeto.”

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Leona Paraminski (@leonaparaminski)

Leona i njezin suprug Tin Komljenović već su osam godina u Kaliforniji, u Santa Barbari, a kćerkicu Liv su dobili u rujnu prošle godine. Nedavno je bračni par Komljenović-Paraminski proslavio desetu godišnjicu braka, čime se glumica pohvalila na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Leona Paraminski (@leonaparaminski)

U intervjuu za Story.hr, Paraminski je otkrila da je imala poteškoće prilikom poroda.

“Uvijek imate dozu straha, ali znate da je to prošla svaka žena koja je rodila na ovaj ili onaj način. Ne razmišljate o tome zapravo, želite da vam dijete samo bude dobro i zdravo. Da ne ulazim u detalje, moj je bio težak, dugotrajan i na kraju sam završila na carskom rezu nakon 26 sati aktivnog poroda i 40 sati nespavanja“, priznala je.

Svestrana glumica

Podsjetimo, svestrana Leona se pored glume okušala i u voditeljskim rolama, pa je tako svojevremeno vodila Porin i Doru. Dobitnica je Zlatne Arene 2002. za glavnu žensku ulogu u filmu Davora Žmegača “Prezimiti u Riju“, a javnost je možda najviše pamti kao zvijezdu televizijskih serija.

Glumila je u sapunici ‘Obični ljudi‘, kriminalističkoj seriji ‘Dobre namjere‘, a imala je i zapaženu ulogu u drugoj sezoni megapopularne serije Dragana Bjelogrlića ‘Senke nad Balkanom‘.

U Americi predaje glumu na koledžu.


Komentari