Bruno Petković zaprosio Ivu Šarić: Voditeljica se sama odala na Instagramu

Foto: Instagram

Nekadašnja manekenka, a danas voditeljica emisije Klub 7 na HRT-u, Iva Šarić i domaći nogomet reprezentativac Bruno Petković su zaručeni. Vijest je ovo koju je za Story potvrdio izvor blizak paru nakon što je 32-godišnjakinja prstenom na ruci, koji se mogao vidjeti na jednoj od Instagram objava, pokrenula šuškanja o zarukama.

Foto: Instagram

Podsjećamo, dvojac je u travnju ove godine dobio prvo zajedničko dijete, sinčića Adriana. I dok je mališan 26-godišnjem reprezentativcu prvo dijete, Ivi je treći sin. Voditeljica je naime u prethodnom braku, s nekadašnjim nogometašem Jerkom Lekom dobila dvojicu sinova – devetogodišnjeg Carlosa i sedmogodišnjeg Leona

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

I premda o privatnom životu ne govori često, u nedavnom intervjuu za Journal Iva se dotaknula teme majčinstva, ali i svog odnosa sa, sada već zaručnikom Brunom. ˝Vrijeme za sebe pronalazimo isključivo kada djeca spavaju. U krevet se svaki dan ide u isto vrijeme i držimo se tog ritma od kojeg ne odstupamo. Kada uhvatim vrijeme za sebe volim čitati, pogledati dobar film, često odlazim i na masaže i tretmane lica i tijela. To su zapravo jedini načini na koje se ja opuštam. Kada djecu stavimo na spavanje često organiziramo večeru ili druženje s prijateljima u svom domu˝, ispričala je HRT-ovka.


Komentari