BRUCE WILLIS VODI DRAMATIČNU BITKU S VREMENOM: U pripremi za najgore odlučio se na težak korak

commons.wikimedia.org

Zvijezda legendarnih akcijskih filmova Bruce Willis navodno se bori s ranim gubitkom pamćenja i ove godine će odraditi čak 11 filmskih premijera kako bi zaradio što više novca dok je još sposoban raditi.

Zdravlje zvijezde ‘Umri muški’ stalno se provlačilo na internetu posljednjih tjedana, dok obožavatelji dovode u pitanje pojavu 66-godišnjaka u desecima niskobudžetnih, kritičnih filmova jer se pitaju dokad će biti u stanju snimati.

Prema IMDB-u, bivši A-lister glumi u najmanje 11 gotovo nepoznatih izdanja 2022. – Tvrđava 3, Rajski grad, Bijeli slon, Žičana soba, Popravne mjere, Umri kao ljubavnik, Pogrešno mjesto, Tvrđava: Snajpersko oko, Vendetta, Dan za umiranje i Aleja benzina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bruce Willis (@dobledebruce)

Pod svjetlima reflektora se pojavio krajem osamdesetih kao holivudski glavni, ali i sporedni glumac, osobito poznat po ulozi Johna McClanea u serijalu Umri muški. Willis je bio u braku s Demi Moore, a prije razvoda 2000. su dobili tri kćeri. Objavio je nekoliko albuma te se pojavio u nekoliko televizijskih serija. Nastupio je u preko šezdeset filmova, uključujući Pakleni šund, Sin City, Neslomljivi, Armageddon i Šesto čulo.

Filmovi u kojima je nastupio zaradili su između 2,55 i 3,04 milijardi dolara samo na sjevernoameričkim box officeima, što ga uvrštava na šesto mjesto najuspješnijih glavnih glumaca, odnosno na osmo uključujući sporedne uloge. Tijekom karijere je osvojio mnoga priznanja te javno izrazio potporu vojnim snagama Sjedinjenih Država.

Od supruge Demi Moore razveo se 2000. godine Nisu se javno očitovali o razlozima rastanka. Willis je tada rekao “Osjećao sam da sam podbacio kao otac i muž time što nisam uspio učiniti sve da brak funkcionira”.

Willis i Moore trenutno dijele skrbništvo nad tri kćeri koje su dobili tijekom trinaestogodišnjeg braka. Od prekida su se javile glasine kako će se par ponovno vjenčati, ali Moore se kasnije udala za mlađeg glumca Ashtona Kutchera. Willis je ostao u dobrim odnosima i s Moore i s Kutcherom te čak prisustvovao njihovu vjenčanju. Od razvoda je bio u vezi s modelima Mariom Bravo Rosado i Emily Sandberg, a bio je povezivan i s Brooke Burns, sve dok nisu prekinuli 2004. nakon deset mjeseci.

Facebook


Komentari