Britanski glumac Tim Roth boravi u Zagrebu, a sada je jasno i zašto

Foto: Denis Ruvic / CROPIX

Britanski glumac Tim Roth viđen je u utorak u Hotelu Esplande no malo tko je znao razlog njegova boravka u Zagrebu.

Kako se doznaje Roth je u Zagreb došao na operaciju u zagrebačkoj Klinici Svjetlost. Vlasnik poliklinike Svjetlost Nikica Gabrić i njegov tim operirali su gospodina Rotha i njegovu suprugu Nikki te im ugradili najnoviju generaciju multifokalnih leća s proširenim fokusom – Synergy, koja se na tržištu nalazi nešto manje od pola godine i dostupna je isključivo u Klinici Svjetlost. Oboje su već nekoliko sati nakon operativnog zahvata vidjeli odlično i uživali u Zagrebačkom adventu.

„Ovo je potvrda da je Svjetlost svjetski poznata i priznata oftalmološka ustanova, zamislite da netko tko živi u Kaliforniji i snima po cijelom svijetu treba operaciju oka, svaki liječnik bio bi ponosan da mu je on pacijent, a ja sam najponosniji da je Tim Roth za sebe i svoju suprugu odabrao mene i moju kliniku“, izjavio je profesor Gabrić.

„Cijeli život sam vjerovao da mi je lijevo oko slabovidno, dapače mislio sam da vidim manje od 30% na njega. Bio sam kod mnogih liječnika u Kaliforniji i Engleskoj koji su me uvjeravali da nema nade za to oko, nakon 2 sata provedenih u Svjetlosti ja prvi puta u životu vidim na to oko. Jednostavno je ovo nevjerojatno. Savršeno vidim na svim udaljenostima i to s oba oka”, rekao je nakon operacije Roth.


Tim Roth je poznat po svojim ulogama u kultnim filmovima Quentina Tarantina, ali i hit seriji „Laži me“ koja se i danas rado gleda u Hrvatskoj, doletio je nakon šestomjesečnog snimanja svoje nove dramske serije iz Liverpoola u Zagreb kako bi se zauvijek riješio problema s vidom.

Komentari

loading...
-->