Briljantni Luka Dončić potopio Sunse, a impresionirao je i Gordana Marasa: ‘Kakav košarkaš’

Luka Dončić i Gordan Maras (Foto: Guliver/ Damjan Tadic / CROPIX)

Čudesni Luka Dončić ne prestaje s monstruoznim partijama u NBA ligi. Naime, Dallasov Slovenac je sinoć natrpao Phoenix Sunse u sedmoj utakmici doigravanja, čime je svoju franšizu odveo u prvo konferencijsko finale nakon 2011. godine.

Dončić je oduševio i bivšeg šefa zagrebačkog SDP-a i bivšeg ministra Gordana Marasa, koji je u svojoj objavi na Facebooku napisao:

“Bravo Luka Dončić! Kakav košarkaš! Idemo Dallas Mavericks do kraja! Moram priznati da sam razmišljao jučer kakvu bi sad ekipu imalo društvo sa ovih prostora da možemo vratiti vrijeme 40 godina unazad. Razbili bi i Amerikance bez problema. Petorka Dragič, Luka Dončič, Babo Bogdanović, Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić. Uff ovi prostori su uvijek bili puni talenta.”

Podsjetimo, nakon što je nedavno isključen iz SDP-a, Gordan Maras je najavio povlačenje iz političkog života. Maras je obnašao dužnost ministra poduzetništva i obrta od 2011. do 2016. godine, a svojevremeno je bio jedan od najprepoznatljivijih i najglasnijih saborskih zastupnika.

Komentari