BRAZILKA ŠOKIRALA POLUFINALNIM NASTUPOM: S kosom uspjela podignuti uplašenu Maju Šuput u zrak

Foto: Nova TV

Priča ove kandidatkinje je nevjerojatna! Luana Cyres živi na Španjolskoj adresi, a njeni korijeni su iz Brazila. Budući da su njeni roditelji glumci, odmalena je nastupala u kazališnim mjuziklima uz njihovu potporu.

Prije 10 godina započela je svoju karijeru u Europu te je počela nastupati kao plesačica sambe u cirkusu. Za Novu TV ispričala je kako je izvodila burlesku i tribute Carmen Mirandi.

U Italiji se zaljubila te upoznala današnjeg partnera. Oboje rade u cirkusu ”Gotan” i imaju trogodišnjeg sina. On također voli život u cirkusu i putovanja, a u cirkusu ima i školu. Život u pokretnim kamperima je Luani u početku bio nezamisliv i grozan jer je živjela u velikoj kući u Brazilu, ali s vremenom se navikla, zavoljela to i sada ne bi ništa mijenjala.

Obožava izvoditi opasne stvari i one koje se ne viđaju tako često. Najviše voli vidjeti oduševljena lica kada izvede točku.

Njenim nastupom publika je ostala bez riječi, a u jednom trenutku se članica žirija, Maja Šuput usudila otići na pozornicu gdje ju je kandidatkinja podignula u zrak sa samo jednim potezom, i to pomoću kose.

Komentari