BRANIMIR NAPUSTIO BIG BROTHER KUĆU: Nije mogao podnijeti bahato ponašanje ove sustanarke (FOTO)

screenshot

“To je muški karakter? Očekivala sam to, ali jadan mu je razlog“, kratko je kazala prozvana sustanarka.

Devet dana je Branimir Kamber izdržao u Big Brotheru, a danas je jasno da je glavni krivac za njegovu odluku o napuštanju kući Tamara. Upravo je situacija u vrtu u kojoj su ona i Branimir bili zaduženi za održavanje vatre bila kap koja je prelila čašu. Naime, Branimir je morao ići po Žigu, pa nije mogao ostati iz vatru dok je Tamara baš u tom trenutku odlučila otići na toalet.

“Mom izlasku je presudila situacija u kojoj mi se Tamara obratila s tonom koji ne volim. Ja se tako nikome ne obraćam niti će se itko tako meni obraćati. To je bio jedan od konačnih trigera zbog kojih želim izići iz kuće“, priznao je Branimir u ispovjedaonici. „Smeta me tko je, što je i kakva je, smeta me njezin svjetonazor, način kako hoda, priča, …vjerujem da je cura ok, ali da ne idem u nekakve dubine i ne objašnjavam cijelu široku priču što mislim o njoj, jer to je nebitno u ovom trenutku. Meni se ona ne sviđa i eto“, dodao je Branimir kojeg, čini se, smeta trenutna generalna situacija u kući.

screesnhot
screesnhot

Stvaraju se klanovi, a ljudi koji su došli ovdje pričati i raspravljati neka se svađaju i raspravljaju i vode te površne razgovore. U ovom trenutku vise nemam motiva, više ne mogu dati maksimum od sebe. Bilo je lijepo iskustvo, ali je bilo dosta“, zaključio je Branimir koji je u dnevnoj sobi sustanarima priopćio vijest.

“To je muški karakter? Očekivala sam to, ali jadan mu je razlog“, kratko je kazala. Branimir se prije izlaska izgrlio s ekipom, Tamari pružio ruku, a ona mu spuštena pogleda poželjela „sretno“. Nakon što je izišao u dvorište još je kratko poručila da je usput „mogao iznijeti smeće“.


Komentari