BRAK NA PRVU Sanela i Edin odlučili partnerima priznati ama baš sve

U srijedu navečer u showu ‘Brak na prvu’ održala se još jedna zajednička večera na kojoj su se pretresle mnoge zanimljive teme, a nesretni parovi jedva su čekali iznijeti svoju bol.
Bračni su se parovi lijepo sredili te stigli na druženje s ostalim sudionicima eksperimenta, gdje su svi zajedno razgovarali o njihovim vezama i problemima u istima. Na početku su se svi šokirali kad su doznali da su Kristina i Tomislav napustili show, iako je to bilo za očekivati.

A najglasnija tijekom cijele večere bila je Erna koja je primijetila kako se njezin suprug u posljednje vrijeme neobično ponaša. „Razočarana sam jer smo bili super prijatelji, a sad smo poznanici, jedna razgovaramo. Ne mogu znati njegovo pravo lice jer je to čovjek koji ne izražava svoje emocije i tek je sad počeo pokazivati da je ljut i razočaran. Ne znam igra li igru i što se događa u njegovoj glavi, ali zadnjih dana vidim da je to druga osoba“, izjavila je Erna drugim djevojkama za stolom dok je pokraj nje sjedila Sanela, koja se trudila da se na njezinom licu ništa ne pročita.

„Prolazilo mi je kroz glavu – draga moja, da samo znaš! Ja znam zbog čega se promijenio, ali sama je kriva“, kazala je Sanela pa priznala: „Osjećam se voljeno jer Edin pazi na svaku sitnicu. Htio bi mi prići, ali ne smije zbog Erna. No te male geste meni puno znače i uz Edina se osjećam da ja mogu biti ja i da ne moram ništa glumiti.“ I dok Erna i Jasmin još žive u neznanju, Sanela i Edin su odlučili kako će svojim partnerima prije sutrašnje ceremonije priznati baš sve: „Planiram prije konačne odluke razgovarati s Ernom i reći joj što je u pitanju, moja odluka je jasna“, kratko će Edin.

Osim njih, Gordana i Bernard su vrlo nesigurni u svoj brak te razmišljaju ima li smisla nastaviti eksperiment zbog nedavne svađe koja je uništila dosadašnji odnos. „Mislila sam da imamo nešto, ali ti si meni jučer dao do znanja da nemamo ništa. Jesi li ti glumio prijateljstvo i da ti je lijepo sa mnom?“ pitala je razočarana Goga Bernarda koji je odgovorio: „Nisam glumio i bilo mi je lijepo, a pogotovo kad smo bili sami i bez kamera jer smo se tada najbolje slagali. Iskreno mi je žao što sam narušio odnos koji smo
imali i potrudit ću se ako nastavimo ovaj eksperiment.“

S druge strane, veza Andree i Mislava je toliko dobra da im ostali parovi počinju pomalo zavidjeti, a par je sve iznenadio kad se na večeri pojavio odjeven u lude kombinacije.
„Ja sam dobio što sam tražio, vi očigledno niste. Netko mora i uspjeti, a ove godine sam to ja i meni je drago“, kazao je Mislav svom muškom društvu dok je Jasmin savjetovao Edina i Bernarda da napuste eksperiment ako nisu zadovoljni, a onda je Mislav zaključio: „Tko god je ušao u show onakav kakav nije vani, taj se zapetljao i to se vidi, a ako to nije još isplivalo, isplivat će do kraja.“

Ana i Marinko i dalje djeluju kao zaljubljeni tinejdžeri dok Ivona i Kristijan polako počinju graditi dobar prijateljski odnos. A kako će proći sutrašnja ceremonija, tko će ostati u eksperimentu, a tko će ga napustiti te kako će Erna i Jasmin prihvatiti novosti – pogledajte u četvrtak u 21.15 sati na RTL-u!


Komentari