BRAK NA PRVU Probali rakiju od imele, pa se poljubili zato što je u Americi običaj ljubiti se ispod imele

Tek vjenčani parovi u ‘Braku na prvu’ otputovali su na medeni mjesec. Ana i Marinko te Andrea i Davor bolje će se upoznavati u Opatiji, Kristina i Tomislav te Erna i Edin na Murteru, a Gordana i Bernard te Sanela i Jasmin u Crikvenici.

Sanela i Jasmin otkrili su da su prošlu noć dugo razgovarali. Tema je bila, naravno, njihovo vjenčanje, a i ostali kandidati koji im se čine zanimljivi i opušteni. „I mene su malo relaksirali“, rekao je Jasmin i nasmijao Sanelu. „Mislio sam da je naša priča o svadbi bila malo kritična, vidim da je i kod njih bio show program.“ Poslije doručka otišli su na ronjenje, a dan pun događanja završili su romantičnom večerom. „Upoznajemo se više u smislu tog prijateljskog odnosa“, rekao je Jasmin, a Sanela dodala: „Možda bi trebalo biti malo romantičnije, ali za sve je potrebno dvoje.“

Ana i Marinko razgovarali su na terasi, sretni što imaju puno zajedničkih tema i interesa. Ubrzo im s pridružio Mislav, a potom i Andrea da bi potom svaki par otišao na svoju stranu. Ana i Marinko šetali su Istrom držeći se za ruke, kušali su razne rakije, a kad su probali onu od imele, poljubili su se zato što je Ana objasnila da je običaj u Americi ljubiti se ispod imele. „Osjećam se sigurno uz njega“, rekla je Ana. Kasnije su otišli na vožnju SUP-om iako je Anu bilo strah. „Čim sam ja pored nje, ona ide i do oceana“, šalio se Marinko. Dok su uživali u morskim radostima, pao je još jedan poljubac.

Poslije doručka s Ernom i Edinom Kristina i Tomislav otišli su se voziti podmornicom. „Kristina ima cilj i neće samo tako odustati, tako da važem situaciju koja bi bila najbolja za ulet“, rekao je Tomislav, a Kristina je bila jasna: „Nisam se došla zafrkavati u ovaj show ili zbog društva, nego da nađem osobu s kojom ću provesti ostatak života.“ U podmornici su se poljubili u obraz i zagrlili, a kasnije su se otišli šetati uz more. Kristina je inzistirala na definiranju njihova odnosa, a Tomislav joj je ponovio kako misli da idu u dobrom smjeru te da mu se sviđa što ne brzaju, no Kristina mu je rekla da želi više od toga. „Svaka čast, moram je pohvaliti kako mi je uletjela“, rekao je Tomislav i priznao Kristini da ga je
malo šokirala što je napravila prvi korak. „Ne treba tebi tvoja mamica, dođi ti svojoj ženici da te zagrli i poljubi“, rekla je i prvi su se put poljubili. „Naježila sam se, to je to što sam čekala“, otkrila je, a Tomislav se šalio kako će spavati u dnevnom boravku kako bi razmislio o svemu.

Andrea i Mislav otišli su u razgledavanje Istre i ponašali su se kao pravi par na medenom mjesecu – među njima nije bilo nikakvih trzavica, samo uživanje u zajedničkom društvu. „Andrei još nisam našao nijednu karakternu manu, jako je slična meni i prezadovoljan sam“, rekao je Mislav i dodao kako vjeruje da će to ponavljati do kraja showa. „Uz njega se osjećam potpuno prirodno i ugodno“, rekla je Andrea i otkrila kako se Mislav i ona jako zbližavaju i produbljuju odnos.

Nakon burnog vjenčanja Gordana i Bernard provode zanimljive trenutke. Premda je Goga uvjerena da se ne može zaljubiti, Bernard je komentirao kako su kod nje bili podignuti svi štitovi, ali da se situacija polako mijenja. „Sve se više otvara, razgovaramo, odnos se razvija u super dobrom smjeru, a vidjet ćemo gdje ćemo doći“, rekao je. „Uopće nije loše zaljubiti se. Da si ne lažemo, možda bih i voljela da mi netko ‘smeta’ u krevetu“, govorila je Goga i otkrila kako su se Bernard i ona baš zbližili s prijateljske strane. „Čovjek je stvarno super, još mu nisam našla grešku“, rekla je i naglasila kako mu je dala šansu da se upoznaju. „Stručnjaci su pogodili ovaj par, to je zaključak“, rekao je Bernard. Erna i Edin otišli se u razgledavanje Murtera. „Bilo je baš lijepo i romantično“, rekla je Erna da bi
kasnije njezin suprug izrazio želju da je upozna s roditeljima putem videopoziva. „S njima je razgovarala kao i sa mnom; bila je pozitivna, vesela, nasmijana“, bio je zadovoljan Edin, a njegova supruga dodala: „Naš se odnos razvija prijateljski tako da nemamo nikakvih problema.“

Drugo jutro Edin se hvalio kako je napravio i kavu i doručak dok se Erna šminkala, Bernard i Jasmin komentirali su kako su spavali na kauču, a Bernardu se učinilo da je Jasmin potišten i da ga nešto muči. „Između Sanele i mene nema promjena što se tiče emotivnog stanja, osjećam se kako da smo cimeri“, rekao je Jasmin. Andrea i Ana pripremale su doručak dok je na terasi Mislav govorio Marinku dojmove o svojoj supruzi. „Ako ne glumi, ona je žena zmaj! Sve pospremi; kad smo večerali, prva skače, slaže… stvarno je vrh“, hvalio je Mislav Andreu, koja je s Anom pričala o tome kako su jako sretne što su dobile tako dobre muškarce. „Ovaj je eksperiment nešto fantastično“, zaključila je Ana.

 

Gordana i Bernard otišli na ranč, a Erna i Edin uživali su na pučini da bi se Erna u jednom trenutku jako iživcirala što Edin forsira neku bliskost među njima koja još ne postoji, i to radi samo kad se upale kamere! „Kasnije sam ga napala zašto je to napravio, ali nije mi ništa rekao, samo je šutio“, rekla je Erna koja je pokazala da i nije uvijek tako nasmiješena.


Komentari