BRAK NA PRVU Eksperti nepovjerljivi: ‘Je li sve baš tako savršeno između Sanele i Edina?’

Sanela i Edin na posljednjoj ceremoniji opisali su svoj odnos ekspertima, a dok je Edin tvrdio da je sve savršeno, eksperti mu baš i nisu povjerovali.

“Baš savršeno? Interesantno”, komentirao je Boris, pitavši Sanelu je li zaista sve bilo tako savršeno kako Edin kaže. Ona je rekla da joj smetaju negativni komentari na njihov odnos, a eksperte je zanimalo kako Edin doživljava čitavu situaciju i kako se on osjeća nakon što je Sanela pokvarila svojim raspoloženjem njihovu romantičnu večer i, što Sanela nije znala, ali čini se da je pretpostavljala, da ju je želio zaprositi.

Boris je istaknuo kako je ljubavni odnos razmjena emocija i pokušao izvući iz Edina što zapravo osjeća: “Ti imaš razumijevanje. Ljubavni je odnos bliskost. Gdje je razmjena emocija? Gdje je tu tuga? Gdje je tu ljutnja?” pitao je Boris, šokiran što Edin ne pokazuje osjećaje.

“Edin si zaista treba dozvoliti pokazati emociju, postaviti granice, biti ono što njoj toliko treba, da bude muško, da bude muškarac zaštitnik, muškarac koji će moći pokazati i tugu i snagu. Zapravo samo oni koji su istinski jaki mogu pokazati slabost”, komentirao je Boris i dodao kako se na Edinu vidi da je povrijeđen, a ipak se ponaša i dalje ponaša ravnodušno.

“To nije autentična emocija”, zaključio je Boris.

Novu epizodu showa ‘Brak na prvu’ gledajte u ponedjeljak od 21.15 na RTL-u!

Komentari