BRAČNA IDILA NA BRITANCU: Franka Batelić i Vedran Ćorluka uselili u vilu vrijednu 15 milijuna kuna

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL - Josip Regovic/PIXSELL

Najpoznatiji hrvatski par uselio se u novi dom. Franka Batelić i Vedran Ćorluka su za zajednički život i podizanje sina Viktora odabrali vilu na Britancu čija vrijednost doseže vrtoglavih 15 milijuna kuna.

Pjevačica i bivši hrvatski reprezentativac vilu u susjedstvu bivšeg premijera Ive Sanadera počeli su graditi prije tri godine, a za to vrijeme boravili su u stanu na Radničkoj cesti. Nedavno završena vila ima tri etaže i oko 1500 kvadrata, podzemnu garažu te vanjsko parkiralište.

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Novi susjedi često viđaju mladi bračni par kako se u obližnjem parku igraju sa sinčićem Viktorom ili šeću svog ljubimca, psa Oskara, navodi 24sata. Ćorluka često nije kod kuće s obzirom da igra za moskovsku Lokomotivu, ali koristi svaki slobodan trenutak kako bi bio kod kuće sa suprugom i sinom.

Ljubav između Vedrana i Franke rodila se 2012. godine na popularnom Zrću. Iako se predviđalo da je riječ samo o još jednoj ljetnoj avanturi, par je ušutkao zle jezike i vezu okrunio brakom 2018. godine. Vjenčali su se u istarskim Balama, u poznatoj vili Meneghetti koja je omiljena lokacija za proslave vjenčanja poznatih. Na svadbi im je pjevao Tony Cetinski, a imali su oko stotinjak uzvanika. Kumovi su im bili Vedranov brat Hrvoje i Frankina prijateljica iz djetinjstva Stefani Vozila.

Dvije godine nakon vjenčanja postali su roditelji sina Viktora. Slatke trenutke s njim često dijele na društvenim mrežama. Franka često ističe kako joj je upravo suprug najveća podrška.

“Vedran je jako dobar čovjek, to je njegova najveća kvaliteta. Velika mi je podrška i uvijek je tu za mene. Odlično funkcioniramo, a malo je takvih poput njega”, ispričala je jednom prilikom.

Nagađa se da Ćorluka karijeru neće nastaviti u Lokomotivi kako bi mogao biti bliže obitelji. Franka je nakon vjenčanja često putovala njemu u Rusiju, a zbog lakšeg sporazumijevanja počela je i učiti ruski jezik. No nakon rođenja sina većinu vremena provodi u Zagrebu, a nagađa se da će se par i trajno skrasiti u metropoli.

Komentari