BOŽIĆ U CIBONI: Pinčić u šljokicama, Albina u bijelom od glave do pete, a Franka zablistala u haljini luksuznog brenda

Foto: Hrt/Screenshot

Održan je svečani koncert u Ciboni povodom Božića gdje je nastupilo više od 20 izvođača koji su izveli neke od najljepših božićnih pjesama iz Hrvatske i cijelog svijeta.

Budući da prošle godine koncert nije održan, ovog puta organizatori HRT-a potrudili su se u organizaciji i prijenosu cijelog eventa koji nikako nije razočarao.

Redakcija Zagreb.info izdvojila je izvođače koji su se najviše istaknuli poput Albine, Franke Batelić, Bojana Jambrošića, ali i drugih vrsnih pjevača koji su ovaj Božić uljepšali izvedbama tradicionalnih božićnih pjesama.

U ulozi voditeljice gledali smo profinjenu Doris Pinčić (33) koja je za ovu prigodu odjenula glamuroznu šljokičastu haljinu. Fotografijama se pohvalila i na društvenim mrežama, a društvo joj je pravio kolega, Mirko Fodor (59).

”Dok čekamo svoj red”, napisala je Pinčić na Instagramu, a obožavatelji su joj odmah uputili pohvale na račun izgleda.

Splićanka Albina Grčić (22) postala je neizostavna tema nakon što je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu, a za ovaj nastup odabrala je bijelu glamuroznu haljinu koju potpisuje Splitski modni brend ‘Arileo’.

Foto: Instagram

U jednom trenutku Albini se na pozornici pridružio pop pjevač Bojan Jambrošić (36) koji već neko vrijeme nije nastupao, a javnosti je poznat kao pobjednik prve sezone talent showa Hrvatska traži zvijezdu.

Foto: HRT/Screenshot

Zablistala je i pjevačica Franka Batelić (29) koja je otpjevala svoje hitove ”Život je čudo”, te ”Samo s tobom meni Božić je”. Odlučila se za tamno plavu kraljevsku haljinu koju potpisuje modni dvojac, Vjeko Franetović i Nikica Ivančević poznatiji kao ‘Envy Room’.

Foto: HRT/Screenshot

Batelić je objavila seriju fotografija na svom službenom Instagram profilu te otkrila dojmove s nastupa. Za frizuru se pobrinuo njen omiljeni frizer, Zvonimir Franić, a za besprijekorni make zaslužna je vizažistica Kristina Hošnjak.

Foto: Instagram

Voditelj radija Antene Zagreb, Saša Lozar (41) odlučio se za crni smoking koji mu je savršeno pristajao. Sudeći po njegovom modnom odabiru, očito je da vječni modni klasik uvijek prolazi bez greške, a Lozar je oduvijek znao kako prikupiti simpatije gledatelja.

Foto: Instagram/Screenshot

Izvođači su publici uljepšali večer izvedbama tradicionalnih božićnih pjesama kao što su Tiha noć, Veselje ti navješćujem, Narodi nam se, Božić bili…


Komentari