BOŽIĆ KOD POZNATIH: Veljača pokazala i ostatak obitelji, omiljeni chef preslatkog sinčića

Foto: Instagram

Domaći celebi se obožavaju hvaliti na društvenim mrežama svojom kućnom blagdanskom atmosferom. Ogromni borovi, obilje lampica, hrpa luksuznih poklona, sve su to uobičajeni elementi Božića celebrityja. Izdvojili smo najbolje od njih kako bismo Vam pokušali dočarati njihovu atmosferu, a možda pronađete i inspiraciju za božićne dekoracije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

Hrvatski nogometaš i bivši hrvatski reprezentativac, član španjolske Seville, Ivan Raktić (33) podijelio je obiteljsku fotografiju. Obitelj Rakitić pozirala je ispred božićnog drvca, a na fotografiji nogometaš pozira sa suprugom Raquel Mauri i dvije kćeri, Altheom i Adarom, te kućnim ljubimcima. Lica djevojčica prekrili su emotikonima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (42), zajedno s mužem Nenadom i sinčićem Bloomom napravila je seriju božićnih fotografija. Odjenula je glamuroznu bijelu haljinu, dok su Nenad i Bloom modno uskladili bijele košulje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Fantastični trojac pozirao je u još jednom modnoj kombinaciji, crvenim božićnim džemperima, a Šuput nije skrivala osmijeh s lica.

”Šaljemo vam zvijezdu najljepšeg sjaja”, poručila je obožavateljima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

Scenaristica, kolumnistica i glumica Jelena Veljača (40), oduševila je brojne pratitelje na Instagramu svojom objavom s najmlađom članicom obitelji.

”Najmlađa Veljačica i ja,ali i cijela familija negdje iza objektiva vam žele Sretan Božić”, poručila je ispod fotografije.

Domaća glumica, Bojana Gregorić (49) otkrila je kako njezina kćer Zoe izbjegava fotografije s njom, te nije željela pogledati u kameru no ipak ju ju je uspjela uhvatiti u zagrljaj ispred božićnog bora.

“Ja sam svog Božićnjaka ulovila i od srca vam svima želimo sretan Božić!”, napisala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

Pjevačica Pamela Ramljak (42) pozirala je sa malenom kćerkicom Marijom te otkrila kako njezin četverogodišnji sin Antun ispred bora čeka sestricu da se probudi kako bi zajedno otvorili darove.

Foto: Instagram

Jedan od članova žirija Masterchefa, Stjepan Vukadin (28) podijelio je fotografiju sinčića Gabriela. U ljeto 2020. njegova supruga Katarina (28) rodila je dječačića koji je imao samo sedam mjeseci kad je njegov tata dobio angažman u showu. Maleni je vješto pozirao pred objektivom u božićnom ambijentu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stjepan Vukadin♥?♥ (@chef_vuki)

Pjevačica Indira Levak  (48) objavila je fotografiju na kojoj pozira ispred božićnog bora u seksipilnom izdanju. Odlučila se za crvenu haljinu te crveni ruž.

„Dragi moji, neka ovaj Božić donese mir, zdravlje i blagostanje vama i vašim najmilijima. Nadam se da ste kao i ja ispunjeni radošću i da Božić provodite s najmilijima…šaljem 1000 poljubaca! Sretan Božić!“, poručila je obožavateljima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)


Komentari