Borna Kotromanić postala baka: Dobila je prvog unuka čije ime nastavlja obiteljsku tradiciju

Foto: Instagram

Borna Kotromanić je postala baka u 52. godini. Njezin najstariji sin Luka, kojeg je dobila u braku s poduzetnikom Lukom Rajićem, dobio je sina i nazvao ga – Luka.

(FOTO) ‘Zagreb pobijedio Cannes!’ Borna Kotromanić o slavnoj manekenki: ‘Iskopirala me, koliko joj je trebalo, dva mjeseca’

Medijima je informaciju potvrdila upravo novopečena baka, istaknuvši pritom da je zaljubljena u unuka, da će ga razmaziti te da neće dijeliti ostale detalje sretnog događaja. To je, kaže, prepustila novopečenim roditeljima.

Podsjetimo, Borna s bivšim suprugom Lukom Rajićem ima trojicu sinova – Luku, Bornu i Frana.

Govoreći o obiteljskoj dinamici, nedavno je istaknula da su sinovi izuzetno bliski s ocem i majkom te cijene zajedničko provedeno vrijeme.

‘Ja i prvi suprug smo u životu odradili monumentalne stvari i to još uvijek je tu i to je nepobitno i koliko god smo se u životu sukobljavali i razlikovali oko svega, to je… Uvijek ostaju te neke poveznice. I njegova uspješna karijera je sigurno dijelom i moja zasluga, da ne govorim odgoj i rođenje tri sina i uopće neka obiteljska dinamika koju mi i danas imamo’, ispričala je u podcastu ‘Ajmo iskreno s Dorijanom Klarićem’.

Borna Kotromanić o zagrebačkim klubovima: ‘Postoji li u ovom gradu mjesto bez cajki koje su mi dno dna’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Borna Kotromanic (@bornakotromanic)

Inače, Borna je u utorak zablistala na svečanoj dodjeli nagrada Story Hall of Fame, a kući je otišla i s jednim priznanjem. ‘Hvala najveća od srca na ovoj prekrasnoj nagradi za najbolji stil i na obrazloženju žirija zašto sam ju dobila, svaka riječ iz Idinih usta dirnula je moje srce’, napisala je Borna uz video primanja nagrade.


Komentari