Borna Kotromanić o zagrebačkim klubovima: ‘Postoji li u ovom gradu mjesto bez cajki koje su mi dno dna’

Foto: Instagram

Diplomirana ekonomistica, bivša dizajnerica, a danas životna savjetnica, Borna Kotromanić, nerijetko putem svog Instagram profila komentira aktualne društvene teme te iznosi vlastito mišljenje o istima što često potakne rasprave onih koji s Bornom dijele mišljenje, ali i onih koji ipak imaju drugačije stavove. Tako je jedna od posljednjih tema kojih se životna savjetnica dotaknula ona o ponudi glazbe u zagrebačkim klubovima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Borna Kotromanić (@bornakotromanic)

˝Postoji li u ovom gradu neko mjesto s urbanom glazbom, bez cajki koje su mi dno dna˝, upitala je Borna pratitelje koji su se u komentarima ubrzo nadovezali na temu. ˝Ne znam postoji li u državi uopće, svugdje su cajke, užas, ne izlazim zbog toga. Nema se čovjek gdje isplesati i naguštati dobre glazbe, napuniti baterije… Kulturni šok˝, napisala je jedna od pratiteljica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Borna Kotromanić (@bornakotromanic)


U komentarima ispod objave Borni se javila i voditeljica i novinarka Ana Miščević koja je životnoj savjetnici preporučila zagrebački noćni klub ‘Peti kupe’ dok su neki Bornu savjetovali i da se za takvo mjesto uputi u Beograd.


Komentari