BORISU NOVKOVIĆU (53) STIGLO ČETVRTO DIJETE! 25 godina mlađa studentica Iris, nakon kćeri, rodila mu i sina

Boris Novković

Domaći pjevač Boris Novković (53), jučerašnji će dan dugo pamtiti. Naime, na svijet je stiglo njegovo četvrto dijete, sinčić kojeg je dobio s 25 godina mlađom studenticom modnog dizajna Iris Wolf.

Dječačić, čije ime još uvijek nije poznato, na svijet je stigao u utorak u podne u zagrebačkoj bolnici Merkur carskim rezom.

“Kao i svaki put kad sam postao otac tako mi je i ovaj dan jedan od najsretnijih u životu. Sve je prošlo u najboljem redu s mamom i bebom i jedva čekam da dođu kući”, rekao je za Tportal pjevač, koji s Iris ima i dvogodišnju kćerkicu Si.

“Iris i ja smo zajedno birali ime. Korijeni su iz hebrejskog, a čak i u Kini postoji ime. Mi smo napravili izvedenicu iz naših imena Iris i Boris”, otkrio je tada kako je djevojčica dobila ovo, mnogima neobično ime. Osim malene Si, Novković iz braka s Lucijom Matić ima dvojicu sinova, desetogodišnjeg Nou i sedmogodišnjeg Bona.

Inače, ljubavna priča studentice i glazbenika počela je dvije godine, a javnost je za nju doznala kad su se skupa pojavili na zagrebačkoj premijeri dokumentarnog filma “Vatreni”. Prošle godine došlo je do trzavica u odnosu ovog para, pa je Iris otišla iz njihovog zajedničkog doma. Međutim, ubrzo su se pomirili.

Komentari