‘BORISE, UZMI ME’ S kim je to na plaži bivši suprug Doris Pinčić? Ovo bi vas moglo totalno iznenaditi

Foto: Screenshot

Bivši suprug poznate Doris Pinčić, glazbenik Boris Rogoznica (31), na svojim je društvenim mrežama objavio kako je jutros, na sam Uskrsni ponedjeljak, otvorio sezonu kupanja.

Mladi i talentirani Dalmatinac bacio se u more u Sukošanu, na 13 stupnjeva Celzijusovih. Iako je mnoge zanimalo s kim se zaputio na plažu, neke bi odgovor mogao razočarati jer čini se da je tamo uživao – sam samcat.

Njemu to nije smetalo jer ga je grijalo sunce, kad već ne neka zgodna žena. Svojim se pratiteljima javio prije samog skoka, a zatim i u moru. Pohvalio se tako svojim umijećem, koje svakako nije prošlo neopaženo.

“Borise, uzmi me”, komentirale su žene po društvenim mrežama kad su vidjele ovog Apolona kako skače u more i izlazi iz mora, dok mu se kapljice mora kližu niz istesano tijelo.

Inače, Boris se nakon rastave braka od voditeljice Doris Pinčić (32), zaposlio kao prodavač automobila u jednoj kući.  U siječnju se tako pohvalio fotografijom iz ureda koja je zaintrigirala njegove pratitelje.

Početkom godine predstavio je novu pjesmu ‘Samo čovik’ sa snažnom porukom, koju možete poslušati u nastavku, ali i zapjevati – nađite tekst ispod videa.

Samo čovik, čovik ka i svi
Nekad bolji, nekad lošiji
Da sam moga bolje, moga sam
Da sam griši puno, griši sam
Posli svega samo čovik
Čovik sam

Samo putnik
Putnik ka i svi
Ide život, idemo i mi
Svako svojim morem zaplovi
Pa ga slome nevere i valovi
Posli svega ja ću bolji postati

Ko je bez grija
Neka mi sudi
Ko je bez grija
Recite ljudi
I ako triba, dat’ ću od sebe
Sve šta god imam
Al ne dam na tebe

Komentari