Boris Rogoznica priznao nevjeru: Tvrdi da mu je žao što je popustio ‘muškim hormonima’

Foto: Instagram

Boris Rogoznica, bivši suprug glumice i voditeljice Doris Pinčić (31) priznao je nevjeru.

“Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio ‘muškim hormonima’ i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život.

Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana”, priznao je Boris Rogoznica (33) za Story, nakon što je u medije dospjela njegova intimna prepiska sa 36-godišnjom Alex Ognjenom.

Iako je do jučer još govorio kako on ne mora biti autor spornih poruka, izgleda kako je ipak odlučio priznati nevjeru. A time je i jasan razlog razvoda Borisa i Doris, koji zajedno imaju dvoje malene dječice.

Dok Boris daje izjave medijima, Doris marljivo radi u emisiji “Dobro jutro Hrvatska” pa je tako jutros objavila i fotografiju na kojoj pozira nasmijana, kao da je bivšeg muža već odavno zaboravila.

 

View this post on Instagram

 

Malo more malo studio, to je ljeto 💙🐳🌊 Dobro jutro dobri ljudi, kako ste? 😘 @hrvatska_radiotelevizija #dobrojutrohrvatska

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Boris Rogoznica otkrio od čega planira zarađivati, a tvrdi kako je to dosad radio besplatno

Komentari