Boris Rogoznica otkrio od čega planira zarađivati, a tvrdi kako je to dosad radio besplatno

FOTO: Instagram

Glazbenik Boris Rogoznica odlučio je okrenuti novi list i baciti se u poslovne vode. Naime, Boris je pratiteljima poručio da će naplaćivati personalizirane glazbene čestitke koje je dosad snimao besplatno prema njihovim željama, piše Večernji list.

View this post on Instagram

Dragi moji, prošao je promotivni period od 2 mj. u kojem sam nudio besplatno snimanje čestitki za vaše najmilije. Nasnimao sam se i napjevao preko 300 videa. Bilo je divnih trenutaka i emocija s obje strane a sada je došlo vrijeme da Borko uprihodi koju kunicu od toga 😁 Od sada pa nadalje ovakve jedinstvene čestitke s posvetom naplaćujem. (Tko bude zainteresiran i ima ozbiljnu namjeru neka se javi u inbox za info) Tako ću se moći puno kvalitetnije pozabaviti time, svakome snimiti originalnu, individualnu čestitku i biti ažurniji nego do sada kada sam ih imao zaista jako puno za snimiti pored tekućih obaveza, pa nekima nisam niti stigao poslati (na čemu se duboko ispricavam) Za narudžbe mi se i dalje možete javiti u inbox. Napišite mi sve vaše želje i sljedeće podatke: vrsta prigode, ime slavljenika, od koga pozdraviti, koju pjesmu posvetiti i na koji broj vam to poslati preko aplikacije "Whats app" Veliki pozdrav, nadam se da uživate u ljetnim radostima kao i ja 😘

A post shared by Boris Rogoznica (@boris_rogoznica) on

“Dragi moji, prošao je promotivni period od 2 mj. u kojem sam nudio besplatno snimanje čestitki za vaše najmilije. Nasnimao sam se i napjevao preko 300 videa. Bilo je divnih trenutaka i emocija s obje strane a sada je došlo vrijeme da Borko uprihodi koju kunicu od toga 😁

Od sada pa nadalje ovakve jedinstvene čestitke s posvetom naplaćujem. (Tko bude zainteresiran i ima ozbiljnu namjeru neka se javi u inbox za info)

Tako ću se moći puno kvalitetnije pozabaviti time, svakome snimiti originalnu, individualnu čestitku i biti ažurniji nego do sada kada sam ih imao zaista jako puno za snimiti pored tekućih obaveza, pa nekima nisam niti stigao poslati (na čemu se duboko isprićavam)

Za narudžbe mi se i dalje možete javiti u inbox. Napišite mi sve vaše želje i sljedeće podatke: vrsta prigode, ime slavljenika, od koga pozdraviti, koju pjesmu posvetiti i na koji broj vam to poslati preko aplikacije “Whats app”

Veliki pozdrav, nadam se da uživate u ljetnim radostima kao i ja 😘”, napisao je Boris na svojemu Instagram profilu.

 

Komentari