Boris Novković (53), nakon kćerke Si, neobično ime odabrao i za novorođenog sina

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Domaćem pjevaču Borisu Novkoviću (53) i 25 godina mlađoj studentici modnog dizajna Iris Volf, u utorak, 13. travnja, na svijet je stigao sinčić. Borisu je to četvrto dijete, a Iris drugo.

Naime, pjevač i studentica roditelji su dvogodišnje djevojčice Si, a neobično su ime odabrali i za najmlađeg nasljednika. Naime, Iris je u razgovoru za Gloriju otkrila kako su sinčića nazvali Neo, a dodala je i kako se osjeća dobro.

“Iris i ja smo zajedno birali ime. Korijeni su iz hebrejskog, a čak i u Kini postoji ime. Mi smo napravili izvedenicu iz naših imena Iris i Boris”, objasnio je Novković svojevremeno kako je njegova kći dobila ovo, po mnogi

Osim malene Si, Novković iz braka s Lucijom Matić ima dvojicu sinova, također kreativnih imena, desetogodišnjeg Nou i sedmogodišnjeg Bona.

Inače, ljubavna priča studentice i glazbenika počela je dvije godine, a javnost je za nju doznala kad su se skupa pojavili na zagrebačkoj premijeri dokumentarnog filma “Vatreni”. Prošle godine došlo je do trzavica u odnosu ovog para, pa je Iris otišla iz njihovog zajedničkog doma. Međutim, ubrzo su se pomirili.

Foto: Zarko Basic/PIXSELL
Foto: Boris Novković
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Komentari