Boris i Doris zajedno u ‘Superparu’: Gledatelji su nakon prve epizode ostali u šoku

Foto: RTL

U ponedjeljak je započela druga sezona popularnog reality showa ‘Superpar’ koji se prikazuje na RTL televiziji. Gledatelji su ostali šokirani već pri samoj najavi jer su se u prvih nekoliko sekundi na ekranima uzajedno pojavili Doris Pinčić i njezin bivši suprug Boris Rogoznica. 

Ideja o popularnim parovima u showu pojavila se već u prvoj sezoni kada su se anonimnim natjecateljima u kući pridružili Indira Levak (46) i njen suprug Miroslav.

Iako su Doris i Boris zajedno na prvu začudili gledatelje, novo je razočarenje uslijedilo kada su svi shvatili da oni ipak nisu ponovo zajedno. Naime, show je snima još prošle godine netom prije njihova prekida.

“Druga sezona RTL-ove zabavne emisije ‘Superpar’ snimala se krajem 2019. godine dok su, sada već bivši supružnici, Pinčić – Rogoznica bili u braku. Svoju su ulogu ‘celebrity para’, u dvije epizode koje ćemo prikazati potkraj sezone, odradili profesionalno i u duhu emisije.

Do tada, svi će se dobro zabaviti i uživati uz briljantnog Enisa Bešlagića i osam parova u borbi za veliku novčanu nagradu i titulu ‘Superpara’. Njihove izazove, drame i preispitivanja naši gledatelji mogu pratiti od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat”, komentirali su s RTL televizije za 24sata.

I sudeći prema društvenim mrežama, prekid ovog para napravio je marketinšku bombu za novu sezonu ovog showa, jer su već tijekom prikazivanja prve emisije znatiželjni komentatori zapalili društvene mreže. Iako je bilo i negativnih komentara bilo je i mnoštvo onih koji su rekli kako jedva čekaju vidjeti kroz što su sve bivši supružnici prolazili prije rastave.


Komentari